自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:這親戚電話可以Block了

原帖由 趙元嵩 於 16-03-25 發表
這親戚電話可以Block了
講真親戚同我講果陣我都覺得好煩,佢講到鬼甘好甘,係甘叫我買,我覺得好討厭

男爵府

引用:我親戚話呢間公司既抗氧化既果汁

原帖由 Ky_Ho 於 16-03-25 發表
我親戚話呢間公司既抗氧化既果汁
呢個有人比我試,講到萬能咁

複式洋房

引用:得既拎了諾貝爾醫學獎啦

原帖由 alik 於 16-03-25 發表
得既拎了諾貝爾醫學獎啦
都係 JM 你醒!!
佢真係講到好鬼得囉
都係你一句講中哂

大宅

認識瑞士牛牛第四回 陪月勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 2016畫展勳章

回覆:Ky_Ho 的帖子

())

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆:萬能既JM, 有冇人認識呢個公司......

實唔會落踏

子爵府

橋唔怕舊, 至緊要你受
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

大宅

白藜露醇抗養化㗎嘛,
保健產品一種囉,
又唔係冇效嘅, 不過同樣產品, 喺us網買2百幾蚊㗎咋, 呢間嘢賣到成7百, d錢咪去哂傳銷商佣金度囉

公爵府

引用:我親戚話呢間公司既抗氧化既果汁

我親戚話呢間公司既抗氧化既果汁
\"讓你永遠擁有健康\",已犯商品說明條例

呢個世界有乜嘢可以讓你永遠擁有健康?

唔該唔好同我打招呼,不要點評!

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Ky_Ho 於 16-03-25 發表我親

原帖由 三寶van 於 16-03-25 發表
呢個有人比我試,講到萬能咁
係啊係啊,就係講到好得甘
係咪真係甘得先

複式洋房

引用:白藜露醇抗養化㗎嘛, 保健產品一種囉, 又

原帖由 velma 於 16-03-25 發表
白藜露醇抗養化㗎嘛,
保健產品一種囉,
又唔係冇效嘅, 不過同樣產品, 喺us網買2百幾蚊㗎咋, 呢間嘢賣 ...
多謝 JM 講出來,避免又有人中伏

複式洋房

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Ky_Ho 於 16-03-25 發表我親

原帖由 alik 於 16-03-25 發表
"讓你永遠擁有健康",已犯商品說明條例

呢個世界有乜嘢可以讓你永遠擁有健康?
JM講得好岩

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:這親戚電話可以Block了 +

原帖由 趙元嵩 於 16-03-25 發表
這親戚電話可以Block了

複式洋房

引用:Quote:原帖由 趙元嵩 於 16-03-25 發表這親

原帖由 tsung 於 16-03-25 發表
JM佢真係

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

我飲過一包咋,原來冇效果架?好彩我嫌貴冇買

象牙宮

Ky_Ho 發表於 16-3-25 22:48
就以下既問題我開了post, 多謝各JM既答覆, 本人已知曉了,但驚仍有JM中伏去入會購買產品, 所以希望多D JM推 ...

抗老化果汁俾佢小朋友飲?
1. 小朋友有冇需要抗老???
2. 佢該改為女性抗老, 更合理化。
3. 人體干細胞既護膚品,
之前不是有婦女 死左?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

引用:就以下既問題我開了post, 多謝各JM既答覆,

就以下既問題我開了post, 多謝各JM既答覆, 本人已知曉了,但驚 ...
呢間傳銷公司黎架,我有朋友join左呢間公司,佢地好以撞左邪咁,

係咁話呢樣好,個樣又好, 話女人唔keep唔得,又話用左之後身體好左好多,

仲話食中藥好多水銀同毒素,要保健、調理身體就食佢地d產品,

總之就講到d產品萬能,唔用佢d產品好快就死咁,

我比佢sell過一次,之後好明確咁話,我對佢d產品無興趣,寧願食中藥,佢先無再sell我,

最搞笑係前排佢地有個甚麼“婕斯大學”,好以上1~2日,我八卦上網search過d資料,好以d洗腦課程咁架,

總之我對呢間公司完全無好感。

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:請萬能既JM推下,等多D知道,避免又有人中伏......

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

即係呢有人知我要減肥買左 set 唔知乜東東畀我, 買左就試下囉...............肥就減唔到, 最終水腫重多幾磅, 好彩我食左一個月都無咋.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

公爵府

引用:呢隻抗氧化飲料我買過一盒,都幾貴,功效見

原帖由 muihsu 於 16-03-25 發表
呢隻抗氧化飲料我買過一盒,都幾貴,功效見唔到,可能我淨係飲咗一盒

...
我都買過一盒,睇唔到有乜功效。雖然好處未必係眼見到,但早排有新聞話醫學研究証明白藜露純冇效,因為口服抗氧化劑係發揮唔到效用既

首頁

尾頁

跳至