夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:happymamebb 的帖子

講真,好無聊,身邊果件好慘。如果我係你老公,無肉體出軌都同你離婚。

洋房

回覆 jzzz1102 的帖子

係,同男女朋友之間聊天一樣的話題!有時也會傾到大家的小朋友生活的話題

瑪瑙宮

無乜建議, 您自己攞黎煩. go ahead, 讓自己痛苦一生, 內疚一生, 您呢種人無得救.

我而家唔一定建議 d 人勒住自己, 根本人係犯賤. 您估您唔知咩係啱, 咩係錯咩.

尤其是人妻, 人夫就話被 jj 控制四圍食女, 人妻真係攞黎賤.

洋房

D

大宅

回覆:happymamebb 的帖子

即係10年內有XX,即你吾夠愛你老公或其他方面有??不過已結婚都是你不對,男女不會有純友誼除非佢係女人型??!

公爵府

回覆:情人

不如你試吓慢慢抽身
把焦點放返你c6,小朋友,工作和興趣上
開始習慣不要樣樣事情都與他分享
想分享前也先同你c6分享先
不要以他女朋友的身份去回email
不要再見面
至少不要被他的任何反應牽動到你情緒先

加油!

子爵府

畀面勳章

回覆 善宜 的帖子

肯定有都得啦。。。如果唔係點會令樓主念念不忘

洋房

回覆 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=264969966&ptid=17526056]ARabbit[/co

子爵府

happymamebb 發表於 16-4-5 10:02
其實我也知大家一定會鬧我,我也一直覺得對不起c6和小朋友!但是10年了,這個人我們互相关心. 聯絡左10年! ...
最怕你終有日都同佢發生左關係咋, 阿妹...你就真係好傻, 痴痴咁付出...其實係唔係你關心人先, 人地至禮貌上回下你咋..好似吸毒咁...你依賴左又有心癮...你的起心肝戒左佢...你自己玩緊火...為左自己個老公同小朋友, 真係儘快同佢斬纜啦...唔係穿左煲...你真係後悔都黎唔切

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

瑪瑙宮

me-ism 發表於 16-4-5 10:53
最怕你終有日都同佢發生左關係咋, 阿妹...你就真係好傻, 痴痴咁付出...其實係唔係你關心人先, 人地至禮貌上 ...

最怕係人地突然離左婚黎死纏

子爵府

Nancy20090615 發表於 16-4-5 10:57
最怕係人地突然離左婚黎死纏
男既應該會即刻消失左
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

洋房

D

大宅

回覆:情人

呢個男人係你鍾意類型,點解當日唔退婚,搞咁多野,十年個心都唔喺你老公度,鄧你老公可悲呀,拖拖拉拉,人地無損失,講句掛住,愛你,有幾難,唔洗出力 唔洗錢,咁就自動送上酒店。女人呀女人,你踩緊氹呀,你個家庭,人地家庭喺你手上,不如你自己了斷啦。

公爵府

引用:回覆 ARabbit 的帖子多謝你的加油!我知道

原帖由 happymamebb 於 16-04-05 發表
回覆 ARabbit 的帖子

多謝你的加油!我知道我係時候抽身放下, 我也知不能再心軟,可能我自己的要求很高好難 ...
有人關心氹吓開心邊個會嫌多
但全部都係假象嚟架
自己又知係錯又會内疚
但日思夜想佢對你忽冷忽熱
成日被一個外人牽住鼻子走
又何必呢?!

講真, 佢係好男人就唔會自己結左婚
同知你結左婚
都同你keep住情人關係啦係咪?

明白知易行難
再加油~

男爵府

我明白你這種卻斷難捨的感覺。因我亦曾試過。但若這段感情令你痛苦折磨多於開心享受,你應問自己是否值得?而且字里行間睇出你緊張那男人多於佢緊張你。所以同自己講巳有一個愛自己的老公巳足夠!為何要作賤自己?然後狠心刪除和那男人所有聯絡帳號,不相往來。

翡翠宮

其實呢D正宗鏡花水月, 一D solid都無
上過床都話有親密感好難忘
手仔都掂過
所有野都係子烏虛有
你只係比個幻像牽扯住
你生活一定好苦悶
唔好講個老公, 你試下自己搵多D野搞; 充實番過生活先.

琥珀宮

依十年裡,你哋ONLY網絡掛念對方?其實會唔會只係好似網友咁咋?

公爵府

2024年龍年勳章

happymamebb 發表於 16-4-5 00:08
我已結了婚,但婚前三個月與一個男同事發生了感情,我們各自各結了婚!但仍保持情人關係!他人在美國!我們 ...
10年淨係用e-mail聯絡都可以咁刻骨???

大宅

引用:我已結了婚,但婚前三個月與一個男同事發生

原帖由 happymamebb 於 16-04-05 發表
我已結了婚,但婚前三個月與一個男同事發生了感情,我們各自各結了婚!但仍保持情人關係!他人在美國!我們 ...
睇完樓上jm回覆,個個都講得好啱。

樓主,人生旅途遇到好多人和事,我們活到這年紀,無風無浪無可能吧。

你有個好老公,仔女,你可以當呢個10年朋友,只是你人生旅途其中一個過客,你應該生活有些空閒,你要搵多d興趣,自己扮靚d, 下次他來香港,你要以最靚見佢,你要有個心態,我活得比你好。

子爵府

點解我覺得膠膠地???

首頁

尾頁

跳至