自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:一個人打排球?

如果你有興趣星期六日晚上開game打...可以pm我,大部份在職人士

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

snowsara1127 發表於 16-4-21 15:20
中學時代真係好似唔識肚餓,一到小息,lunch就會沖咗去打波

打到隻手臂紅晒。

水晶宮

回覆:一個人打排球

去搵鄧麗欣講笑,唔好嬲呀,一個人唔怪,自己控制時間,自己鍾意點就點

別墅

引用:如果你有興趣星期六日晚上開game打...可以p

原帖由 kobecobi 於 16-04-21 發表
如果你有興趣星期六日晚上開game打...可以pm我,大部份在職人士
因為我湊小朋友,所以只可以趁他們返學先可以打,星期六日晚就打唔到lu

別墅

引用:不如係bk約班想打排球既jm一齊出黎打咪得囉

原帖由 mononoke 於 16-04-21 發表
不如係bk約班想打排球既jm一齊出黎打咪得囉
我讀書時有打開,之後成日都想打返,但真係好難約人,排球一個 ...
真係好難夾人打,自己只可小朋友返學時間打,以前打開嘅朋友要返工,通常他們可以打嘅時間自己又唔得.....唯有自己打住先啦

大宅

引用:Quote:原帖由+mononoke+於+16-04-21+發表不

原帖由 snowsara1127 於 16-04-21 發表
真係好難夾人打,自己只可小朋友返學時間打,以前打開嘅朋友要返工,通常他們可以打嘅時間自己又唔得..... ...
哈哈 我仲慘,兩個女都好細個,有排唔洗止意打,不過我相信總有一日我會打返。

大宅

有興趣但已經1x年冇打過,怕唔怕太渣?驚連波都開唔番

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我是有兩個小朋友的全職媽媽。中學時代已經

原帖由 snowsara1127 於 16-04-21 發表
我是有兩個小朋友的全職媽媽。中學時代已經很喜歡排球,到了長大後出來工作至現在起碼十年沒有再打過排球啦 ...
一個人真係點打??? 我小學係校隊黎。我最多對住牆打。如果book 排球場。 唔係諗瘀唔瘀,我係諗…………點打?

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

複式洋房

回覆:laumuichu 的帖子

😂唔洗擔心,有差波位,落唔到場咪搵人同你差波,有返d信心睇睇下咪落場囉,我依家5個月....明天都會去睇人打下....無禁悶

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由 再見理想 於 16-04-21 發表一

其實一個人打麻雀......我中學時代係屋企無嘢做嘅時候都試過
請教點打呢

大宅

pm 唔到你,想約打波詳情

大宅

kobecobi 發表於 16-4-21 15:25

請問你地通常邊區打?thx

首頁

尾頁

跳至