少年成長

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

拖手、撓手的對象應是她男朋友,即她未來老公。

大宅

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我女會拖手,又會撓手。感恩﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

aeiou1234 發表於 16-5-19 22:09
亞囡去街仲會唔會拖住或撓住你地隻手?

甚小

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

一時時

水晶宮

回覆樓主

女兒37歲從小到大都冇拖過一次手

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

BB.wai 發表於 17-11-4 21:20
咁你哋感情如果?有部分人性格比較內斂的.唔拖手唔代表感情差

感情好好,女兒性格內斂

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

複式洋房

回覆樓主:

去不熟的地方就會

禁止訪問

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

唔會啦
大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

大宅

阿仔有時都想攬下, 但佢已經知道唔可以亂掂亂摸異性個胸, 晌街少左呢 d 動作, 晌屋企我會俾佢攬攬抱抱, 知道佢唔係色情行先, 阿囡當然冇呢 d 問題, 佢成左年, 有時運動完都仲會同我同浴擦下背添.

別墅

回覆樓主:

阿女阿仔(12、10歲)出街仍然會拖住,暑假後,大女已升中一,唔知仲會唔會肯拖 所以而家都好珍惜拖住行街

子爵府

阿仔17, 大個仔, 出街只會偶爾搭我膊頭, 在家就成日痴住我, 臨瞓會同我goodnight kiss.

我女就黎14, 出街或在家都會拖手,撓手, 總之又係痴實我, 臨瞓又會同我goodnight kiss.

首頁

尾頁

跳至