自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

a-mi 發表於 16-5-25 11:54
我諗多咗
你點諗?講黎聽下

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:a-mi+發表於+16-5-25+11:54+我諗多咗

原帖由 sasa0208 於 16-05-25 發表
你點諗?講黎聽下
以前Bk真係一年人事幾番新

Sand8148    發表於 16-5-25 13:42

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

a-mi 發表於 16-5-25 11:59
以前Bk真係一年人事幾番新
明喇

a-mi    發表於 16-5-25 12:20

子爵府

迪偉幾好
係麻利真係好悶

大宅

jaycee_mami 發表於 16-5-25 08:49
懷念以前Do姐, 阿占, 阿奴這無敵組合,

懷念"大問答"這環節, 尤其是有Jacky.

其實占奴搭Do姐一定無敵,好多時Di姐講外國啲音樂或者電影佢哋都搭到嘴,我覺得佢哋三個好合拍,不過我覺得滴偉同Do都ok喎,麻利就真係差啲啦,佢哋個圈子根本就唔同,所以麻利先至搭唔到嗲

伯爵府

2024年龍年勳章

small_130 發表於 16-5-25 10:26
同意呀以前最鍾意聽最後個半個鐘嘅劇場,呢家通常一到12點就熄收音機

...

我只喜歡頭半小時聽do姐講嘢,反而最唔鍾意最後半小時嘅劇,覺得好無聊!

男爵府

迪偉問題不大, 麻利搭枱完全同意

首半小時還可以, 但最後一節......悶到嘔..........完全唔係「天天三點當放假」...無左do姐, 果節基本上已經唔係口水....

以前占奴的無聊劇還可以, 前衛輝、滴奶club等都好好, 再之前的linda、cherry都好好笑

男爵府

D9幾好喎
好過之前阿奴成日串jacky咁刻薄

禁止訪問

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:small_130 發表於 16-5-25 10:26 同

原帖由 pc2012 於 16-05-25 發表
我只喜歡頭半小時聽do姐講嘢,反而最唔鍾意最後半小時嘅劇,覺得好無聊!
...

以前我聽到3點半就唔聽。
係鍾意聽阿占既劇,但已經無左好耐

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

回覆樓主:

廸奶應該配灘叔的

大宅

開心吸收勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

成個下晝D節目都好悶

伯爵府

口水唔多機會聽到, 反而以前晚晚聽雙截棍, 依家換占奴好鬼悶囉, 無聊得嚟好小學雞feel

子爵府

麻利笑 ... 奶奶叫

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

無聽啦!以前趁個囡訓左會聽,而家直頭唔想聽,悶到嘔!

男爵府

BK Milk勳章

葉知秋 發表於 16-5-26 03:00
麻利笑 ... 奶奶叫

子爵府

回覆:好懷念以前的\"口水多過浪花\"

新嘅都ok,廸韋講嘢多咗好多唔識嘅資訊聽,但總覺得廸偉成日搶住講嘢,而家do姐冇之前咁多嘢講,少咗出聲……

子爵府

引用:迪偉問題不大, 麻利搭枱完全同意首半小時還

原帖由 huisandy 於 16-05-25 發表
迪偉問題不大, 麻利搭枱完全同意

首半小時還可以, 但最後一節......悶到嘔..........完全唔係「天天三點當 ...
yes, 好好笑

首頁

尾頁

跳至