夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

chunching_bb 發表於 16-6-18 22:06
唔知樓主你會唔會下定決心自己都可以湊大個bb? 呢個男人。。。佢好唔尊重你,有小三又話唔放棄屋企,利用你 ...

佢今次又道歉又發誓真係無下次,我還應該相信他嗎?

子爵府

引用:Quote:chunching_bb 發表於 16-6-18 22:06

原帖由 bubbleguppies 於 16-06-18 發表
信,信佢有第三次,第四次……

子爵府

畀面勳章

回覆 bubbleguppies 的帖子

你是自取其辱。。冇人會可憐你的sorry…明知男人唔愛你,你仲要去獻身令自己懷孕!妄想利用無辜的新生命來令對方回心轉意,
自私到極點。。你根本不配做人母。。
你有為小孩著想過嗎?有想過單親對小孩有什麼影響嗎?你可以給予小孩合理的成長環境嗎?
你的行為同個男人不相伯仲,可能更差。。正所謂物以類聚,就係好似你咁。。
你自己反省下。。

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

bubbleguppies 發表於 16-6-18 23:19

上一次應該都差唔多情況,道歉有用咩?咁佢今次又再出軌? 你自己考慮清楚

羊年行大運!

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

單親有幾恐怖?唔愛但扮曬為頭家而唔想小朋友單親,但又比唔到溫馨嘅屋企比小朋友,只係吵架,又各自去玩嘅夫婦咪重可悲,小朋友咁樣長大仲慘過單親

複式洋房

chunching_bb 發表於 16-6-18 23:24
上一次應該都差唔多情況,道歉有用咩?咁佢今次又再出軌? 你自己考慮清楚
...

我知我唔應該再信佢,但我真係唔捨得就咁放棄咁多年感情,而且我還有一個5歲大嘅仔,我想像唔到無咗佢嘅日子會係點樣。。。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bubbleguppies 發表於 16-6-19 00:17

我知我唔應該再信佢,但我真係唔捨得就咁放棄咁多年 ...
你老公對你兩母女點?佢知唔知你發現左?先穩住自己的經濟狀況,

有能力才攤牌⋯⋯

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

如果佢知道穿左,
有乜實際行動去補救?
兩條路,
三人行或單親,
趕佢走,仔女都唔好俾佢見,
才能迫佢下決定。

大宅

bubbleguppies 發表於 16-6-19 00:17

一不離二、二不離三,所以你放心,一定會有第3第4次,不過你講到自己又唔捨得佢又唔可以冇左佢,咁咪唯有死忍囉,鬼叫你自己軟弱

但你要記住,下一次再比佢背叛傷害時,就係你自己攞黎架喇,因為係你比機會佢留低去傷害你的,冇得怨架!

大宅

咁個細bb佢知道有未?

我相信佢就係知你唔會離開佢,先會一次又一次咁出軌。。。你要三思。。。
羊年行大運!

珍珠宮

引用:回覆+bubbleguppies+的帖子你是自取其辱。

原帖由 jeremylui83 於 16-06-18 發表
回覆 bubbleguppies 的帖子

你是自取其辱。。冇人會可憐你的sorry…明知男人唔愛你,你仲要去獻身令自己懷 ...
同意,BB先最可憐

複式洋房

soso1227 發表於 16-6-19 00:31
你老公對你兩母女點?佢知唔知你發現左?先穩住自己的經濟狀況,

有能力才攤牌⋯⋯

我係Ftm, 佢知道我有咗

複式洋房

soso1227 發表於 16-6-19 00:37
如果佢知道穿左,
有乜實際行動去補救?
兩條路,

佢知道穿咗,道歉同話無下次,同唔會放棄呢個家

複式洋房

soso1227 發表於 16-6-19 00:37
如果佢知道穿左,
有乜實際行動去補救?
兩條路,

如果趕佢走,會唔會比機會佢同小三一齊?

男爵府

bubbleguppies 發表於 16-6-18 11:27
有咗,再次被背叛,好心痛。

我覺得依度D媽咪好戀態,教人落仔,簡直係白痴低能,我係你生個BB出黎,個BB係自己既,何解要落仔做就小三?你老公唔係唔愛你,係佢貪玩,玩夠就掉架啦,佢話會改咪聽住先,佢係賤格,但未算賤到冇得救,你係媽咪要拿出手段,保護依個家,令小三冇引,過程雖要忍,但你同自己講一定得,千其唔好放棄自己既骨肉呀

複式洋房

WAIWAI628 發表於 16-6-19 10:36
我覺得依度D媽咪好戀態,教人落仔,簡直係白痴低能,我係你生個BB出黎,個BB係自己既,何解要落仔做就小三 ...

多謝你嘅鼓勵。忍落去,他真的會回頭嗎?問心我對佢都無晒信心。究竟佢仲愛我呢個人,定係為咗責任同小朋友先留低?我好矛盾。。。

複式洋房

WAIWAI628 發表於 16-6-19 10:36
我覺得依度D媽咪好戀態,教人落仔,簡直係白痴低能,我係你生個BB出黎,個BB係自己既,何解要落仔做就小三 ...

多謝你嘅鼓勵。忍落去,他真的會回頭嗎?問心我對佢都無晒信心。究竟佢仲愛我呢個人,定係為咗責任同小朋友先留低?我好矛盾。。。

男爵府

bubbleguppies 發表於 16-6-19 10:48
多謝你嘅鼓勵。忍落去,他真的會回頭嗎?問心我對佢都無晒信心。究竟佢仲愛我呢個人,定係為咗責任同小朋 ...

你千其唔好諗佢仲愛唔愛你,係佢一定要愛你!你係佢老婆,你要令到佢愛你,即使你明知佢心(emoji)有第二個,都要扮痴扮傻,你千其唔好動氣!他日你老公的心自然會比番你,男人貪新鮮,年紀大左自己覺得女人個個都不外如是,自己既仔女同家庭始終係男人既基礎呀!記住我所講,不可放棄!

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

Let him go.......

複式洋房

WAIWAI628 發表於 16-6-19 10:59
你千其唔好諗佢仲愛唔愛你,係佢一定要愛你!你係佢老婆,你要令到佢愛你,即使你明知佢心(emoji)有第二個 ...

請問JM 點樣可以令佢愛我?我軟功又試過,硬功又試過,佢亦好守行為,盡了老公同爸爸嘅責任,甚至比以前更好。。正當我以為一切重回正軌時,先知原來一切都係假嘅

首頁
12345...8

尾頁

跳至