懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日足17週但舊爸爸仍然啱著,反而底底就一早換左

別墅

未夠3個月已經升左3個cup,舊bra帶到好辛苦,完全帶唔到。之後換左哺乳bra就無再升cup了。

別墅

wjam 發表於 16-7-2 11:45
我見satami 賣廣告有隻款係wireless~好像都有個shape~比較立體~問懷孕朋友都有著uniqulo wireless~我又 ...

h&m有賣哺乳bra,A至C cup。我有帶過,質地都ok,價錢唔算貴,好似係@$199,生完都可以帶。

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

天氣熱著緊D唔舒服,可以開始換大一個cup.

大宅

回覆:幾時要換新bra

M&S 都唔錯幾好著

侯爵府

KenKen117 發表於 16-7-1 15:46
著開satami 3/4扣bra,以前夏天都仲頂得住,但有左bb之後愈黎愈覺得熱同局,仲開始緊添

諗緊買孕婦bra ...

我都想換,已經頂住透唔到氣

別墅

我5個月時d bra已經好緊,照買番莎x美,個sales好好,幫我全部預松1個size, 扣中間, 依家我34w扣最出岩岩好,生完又可以扣番埋再著番。

複式洋房

我arm arm先中,但個胸而經漲得好厲害,一定要換bra.....·_· (因為一直只穿push up bra,個胸一漲已經著唔到...)
買過uniqlo,但前幾日去muji買,一樣wireless但muji寫明係organic cotton,價錢仲平過uniqlo30蚊,仲有得試,所以即刻買兩個。
不嬲覺得muji d organic cotton產品唔錯。

另外買左個哺乳bra來試,係aeon百貨d專櫃買,香港製造,hkd199,舒服但係唔係純棉,出左汗都覺得有d唔舒服

複式洋房

sosowife 發表於 16-7-3 03:27
我arm arm先中,但個胸而經漲得好厲害,一定要換bra.....·_· (因為一直只穿push up bra,個胸一漲已經著 ...

(emoji)(emoji)要去muji 買番個試下先!thx!

複式洋房

KenKen117 發表於 16-7-1 15:46
著開satami 3/4扣bra,以前夏天都仲頂得住,但有左bb之後愈黎愈覺得熱同局,仲開始緊添

諗緊買孕婦bra ...

我都覺得好易墮!都係著bra好啲!我啱啱喺Satami 買左兩個覺得好舒服喎。

首頁

尾頁

跳至