自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

回覆:平價 Casio 學生膠帶錶 $68..重慶大廈 $8x..深水步 款式在

重慶有冇黑帶白底款?多謝報料

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

重慶大廈唔敢行入去

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hippoo 發表於 16-8-9 16:46
大人定小孩?

隻手係我仔,準備升中一,勁瘦。相信11、12歲以上就戴到。原價299用迎新優惠加手機apps優惠減120所以179,而家我估無了。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kayeea 發表於 16-8-9 18:26
咁平,真野??

我答唔到wor,佢話casio我咪信囉

王國長老

tempooo 發表於 16-8-9 23:59
重慶大廈唔敢行入去

上次同朋友講,呢世女都未行過入重慶,佢O咀了

珊瑚宮

HY2007 發表於 16-8-9 21:01
多謝報料!重慶大廈,多唔多南亞非洲假難民?
驚乜鬼?對面是isquare
重慶..可順便買箱...亞芳素芒果
玩具萬歲!

珊瑚宮

sunblock 發表於 16-8-9 21:04
重慶有冇黑帶白底款?多謝報料
早牌見過有, now吾知
玩具萬歲!

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

簡約幾靚

除左重慶邊到有賣???

珊瑚宮

AXG 發表於 16-8-10 09:43
簡約幾靚

除左重慶邊到有賣???
周街有。不過不是68元
玩具萬歲!

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

樓主~唔知係咪就係我介紹係去重慶嗰間~~
我C6好鐘意錶, 冇意中搵到這間平靚正~

它的 CASIO 錶我們問過有原廠保養, 有咩問題拎番去 CASIO 整,
不過我唔記得保養期係幾耐了......如有JM去買, 到時再幫我們問問吧~

不過我們買左載左咁多年都未壞過, 只換過兩, 三次電, 所以真係唔記得原廠保養幾耐了~

珊瑚宮

mlyuen 發表於 16-8-10 10:11
換2-3次電,,,咪帶左成四五年?
就係有只呢D膠帶表無電,換電刀要二三十,所以行過重慶 入去 hung下

應係一年保養

但我覺得膠帶長用會易屈斷, 買鋼帶襟些.........百零蚊

平表,用來行山去旅行,不肉赤
玩具萬歲!

珊瑚宮

在重慶買過一只跳字女裝..當年好似$78...比我屈斷左絛膠帶

行足4年仲有電
玩具萬歲!

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

fitfish 發表於 16-8-10 10:44
換2-3次電,,,咪帶左成四五年?
就係有只呢D膠帶表無電,換電刀要二三十,所以行過重慶 入去 hung下

我個隻都好耐啦,應該有6,7年,差唔多年半至2年左右換一次電,個面都載到花晒了。剛剛睇到未轉日期, 而家即刻轉番先~

伯爵府

mlyuen 發表於 16-8-10 10:11

請問防唔防水?

珍珠宮

Poon89 發表於 16-8-10 16:25
請問防唔防水?
隻錶有寫防水, 不過你唔好真係去游水載wo, 你只可當它可防洗手嗰D就好了.
仲有普通換過電的錶, 已經唔防水的了, 洗手時要小心d呀.

如果想換完電都防水, 就要拎番廠換電了,
因我聽我C6講, 拎番廠換, 會用機嗰D, 又咩真空處理先做到防水wo....

禁止訪問

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

mlyuen 發表於 16-8-10 16:33
隻錶有寫防水, 不過你唔好真係去游水載wo, 你只可當它可防洗手嗰D就好了.
仲有普通換過電的錶, 已經唔防水 ...

唔防水架,寫50m?
等我諗住咁平,去沙灘同游水都可用
細既$88,大既$118

男爵府

回覆樓主:

男爵府

HY2007 發表於 16-8-9 21:01
多謝報料!重慶大廈,多唔多南亞非洲假難民?

我誤打誤撞入過一次果種感覺怕到老

伯爵府

畀面勳章

引用:重慶大廈一入第一行右轉約幾個鋪..........

原帖由 fitfish 於 16-08-09 發表

重慶大廈一入第一行右轉約幾個鋪..........是小鋪, 係 bk jm ...
請問係咪正門入口?

日本の平安を祈ります

首頁
12345...8

尾頁

跳至