網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

phoenixM 發表於 16-10-2 11:34
我試過淘大人可摺疊單車, 用淘寶直送

你check下件貨的包裝尺寸, 如果唔超過直送限制 (單邊不超過150cm, 長 ...

想問下,尺寸是說每一件貨定全部?例如想係兩廠淘兩架單車,一齊直送。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

MARSELF 發表於 16-10-4 20:48
想問下,尺寸是說每一件貨定全部?例如想係兩廠淘兩架單車,一齊直送。
...

每一件貨計
因我搬屋試過淘幾件大貨, 單一不超尺寸限制, 但全部一定超過晒, 都可直送到

補相 (最近鏡四件大貨)

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:carrie_baby 的帖子

我都想淘,你淘咗後,可否告知運費多少?thx!

carrie_baby    發表於 16-10-6 02:45

男爵府

回覆 phoenixM 的帖子

我想問我按直送佢都可比我揀郵局取,但無單車咁大件郵局會收嗎?

男爵府

回覆 大pat豬媽 的帖子

我前2日想付款時電腦系統一直有問題交易唔到,所以你等下我我買完話你知

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆 phoenixM 的帖子我想問我按直送佢都可

原帖由 carrie_baby 於 16-10-15 發表

我想問我按直送佢都可比我揀郵局取,但無單車咁大件郵局會收嗎? ...
係,郵局有尺寸限制,你單車的尺寸唔寄得郵局

男爵府

好的,謝謝

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆 penguin8 的帖子

尋日訂左應該計番$300樓下,回來睇下咩樣,另外因為屋企無位擺單車所以只會鎖街,所以預定會比人偷而唔買咁貴

男爵府

淘左了,75人仔運費+$30住宅附加費,未收到月結單,大約$300內

複式洋房

carrie_baby 發表於 16-10-2 08:42
想問你們用邊間速運及價錢?因為我問過2間都唔發香港,有一間就要成$2xx運費 ...

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【凤凰儿童自行车18寸 童车12/14/16男童自行车3-9岁7小孩单车脚踏】¥AARRsodY¥http://c.b1wp.com/h.bjibmz?cv=AARRsodY&sm=eebf9e

我淘左呢架等收貨 我係用集運寄黎香港自取 就70蚊運費

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

單車質量好嗎?用邊間集運?你係咪單車價錢連運費不多於$300?
唔好意思,太多問題,謝謝!

男爵府

回覆 season2525bb 的帖子

$30住宅附加費佢是送到上門再收取的

男爵府

質量可以接受,不過回來要自己砌及拎去單車店比人充車軚氣(不過車軚店好好無收我$仲幫我整埋big leg),係呀$300內,我用淘寶直送到住宅

複式洋房

season2525bb 發表於 16-10-26 16:00
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【凤凰儿童自行车18寸 童车12/14/16男童自行车3-9岁7小 ...

我用新世代..佢有app 係第一次申請比較多手續~之後用就好方便 所有野都清清楚楚⋯同埋最梗要係好快!一般三日就到香港

珍珠宮

thx!

侯爵府

carrie_baby 發表於 16-10-26 15:30

請問75蚊人仔係咪淘宝直送?

男爵府

回覆 Obe2009 的帖子

係,送到屋企再比$30住宅附加費比佢

首頁

尾頁

跳至