自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:你地小朋友, 今日係咪著便服番學呢

阿妹是~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

Yes

侯爵府

回覆樓主:

係呀,佢好開心,昨晚返來話今日可着便服

wcpcelia    發表於 16-10-6 09:15

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

talktime 發表於 16-10-6 08:43
好似兩日,6/10+12/10
原來有兩日架

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小朋友今日好開心..自己選擇衣服上學...好醒神

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

無通告,完全唔知。

水晶宮

回覆樓主:

我地個間冇呀

雲母殿

babyco 發表於 16-10-6 09:12
我唔記得左,俾左校服佢著
唔緊要啦,, 出年再著便服...
或者聖誕聯歡會, 都可能可以著便服呢,,,

子爵府

回覆:你地小朋友, 今日係咪著便服番學呢?

大仔高小自己襯全身紅襠襠,細仔k3我幫佢著到好卡娃依。
番學途中就見到好多公主、frozen主角⋯⋯

公爵府

wcpcelia 發表於 16-10-6 09:19
唔緊要啦,, 出年再著便服...
或者聖誕聯歡會, 都可能可以著便服呢,,,

佢學校個個月都有活動著便服
我驚佢見到同學個個便服,得佢著錯會唔開心啫

用戶要求終止服務

回覆樓主:

無。完全唔知

雲母殿

dede2005 發表於 16-10-6 09:18
無通告,完全唔知。
唔係間間中小學都會參與的

水晶宮

無喎

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 wcpcelia 的帖子

往年有,今年學校完全無提

公爵府

回覆樓主:

一個有,一個冇

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

系呀
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

珍珠宮

wcpcelia 發表於 16-10-6 08:42
公益金便服日
係呀, 公益金便服日

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:無通告,完全唔知。

原帖由 dede2005 於 16-10-06 發表
無通告,完全唔知。
唔喺所有學校搞. 及要捐款㗎.(象徵式)。

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:pooh仔 發表於 16-10-6 09:00 我仔中

原帖由 MrsSingSing 於 16-10-06 發表

咁女有冇唔開心
haha. 亞妹今朝見哥哥著便服先知. 來唔徹反2

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

細佬幼稚園今日便服日,阿哥就明天先係。

首頁

尾頁

跳至