自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Will_pak 發表於 17-1-8 17:28
我主要聽英文歌就用Spotify,
我老公就用kkbox,
中文歌kkbox比較多,spotify我有搵過一d台灣既歌係無
謝謝分享我就50/50(中文歌同英文歌),不過英文歌都係聽舊個D~會唔會好D (KKBOX)

男爵府

pky726 發表於 17-1-8 17:30
回覆 mrstangdorothy 的帖子

我可以呀,下載就可以離線聽呀到重複按下載時,佢會問你係咪保留之前嗰d,你 ...
你有無試過有一日無分享過變返普通用戶? 如有:之前DOWNLOAD左既歌仲可以離線聽到嗎?

男爵府

花生油子 發表於 17-1-8 17:51
我要求唔高,,,用緊free joox,,算OK啦
我暫時來講聽開既都SEARCH到

男爵府

QUEEN314 發表於 17-1-8 17:56
我高要求所以用KK box. 好用
可唔可以講多少少 點樣高要求?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:JOOX OR KKOX 邊個好用?

我用joox,覺得好ok

子爵府

mrstangdorothy 發表於 17-1-8 19:06
你有無試過有一日無分享過變返普通用戶? 如有:之前DOWNLOAD左既歌仲可以離線聽到嗎? ...
“分享”可以有一日vip,我做法係先將鍾意嘅歌打晒星,當中包括vip嘅歌,之後就係歌單揀“下載”。
由於我本身已經有d歌下載左,佢會問我係咪保留番,你按保留就可以,佢會將新加入嘅歌下載埋

一日後會變番平民,已下載的所有歌就算離線都可以聽,因為我上飛機聽都無問題

子爵府

回覆樓主:

留名孛嘢

子爵府

回覆 mrstangdorothy 的帖子

我要聽到好靚嘅音質, 同原裝一樣. 之前有甚麼天天動X, 蝦x
吾洗錢都吾聽因為音質太差, 老番

男爵府

pky726 發表於 17-1-8 19:58
“分享”可以有一日vip,我做法係先將鍾意嘅歌打晒星,當中包括vip嘅歌,之後就係歌單揀“下載”。
由於我 ...
非常明白,感激你 咁真係幾好...咁其實個期無想下載新歌,其實可以唔洗分享做VIP都得,DOWNLOAD左既歌都可以離線聽

男爵府

我用緊KKBOX, 貪佢可以一個account 用係3個唔同嘅device, 即係一個月費,3人使用
我係白金會員,可參加抽獎,有抽過演唱會門票

男爵府

蝦米

男爵府

畀面勳章

用緊joox

子爵府

2024年龍年勳章

mrstangdorothy 發表於 17-1-8 17:11
明白,因為我見kkbox App Store ranking唔係好好 但唔知係咪打手 我依家免費試用緊jo ...

我喜歡kk box, 歌比較多,雖然要俾台費。佢比Apple music 多歌

首頁

尾頁

跳至