自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

魔怪媽媽 發表於 17-3-3 00:11
其實點解要同99計得咁清楚? 如果換左係你媽媽又會唔會咁?

我又覺得一件事還一件事O既

大宅

回覆樓主:

我好衰 如果佢話中意想叫我買的話,我就會送左嗰件俾佢 我唔會再買

珍珠宮

回覆樓主:

我99都係咁,不過就無幫我湊小朋友。。
我通常都照買同款但唔同色比佢,唔想一模一樣

男爵府

大廚勳章

回覆樓主:

小數目就買, 大數目就諗下佢有冇需要先買

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

wingwingyee 發表於 17-3-2 15:57
分开住,仲要每次過來都檢示我廚房和睡房,手袋都要一樣,我唔認同事件跟小家扯上關係 ...

下次買件三點式,或者 sexy戰衣,睇佢要唔要。

angelacch    發表於 17-3-3 14:28

侯爵府

魔怪媽媽 發表於 17-3-3 00:11
其實點解要同99計得咁清楚? 如果換左係你媽媽又會唔會咁?

咁又唔可以咁講既,可能你好富貴⋯如果叫我買親都要買雙份,就算係自己阿媽,我諗我都會呻。

子爵府

回覆樓主:

收埋落櫃,唔好比佢睇到得唔得,我估佢唔會開晒D櫃門check掛

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

ilikethis2005 發表於 17-3-3 07:02
咁又唔可以咁講既,可能你好富貴⋯如果叫我買親都要買雙份,就算係自己阿媽,我諗我都會呻。
...

咪係,啲人真係歪理

公爵府

triple3 發表於 17-3-3 00:50
我好衰 如果佢話中意想叫我買的話,我就會送左嗰件俾佢 我唔會再買
...

我都會,費事煩

琥珀宮

wingwingyee 發表於 17-3-2 23:41
JM們,
我個99近依年每次見到我買野見到好,自已又想要,就會叫我幫她買,
成日講就話會比錢,但從來無比過,

你又咁聽話,唔記得,下次先,賣晒之類,hea佢就得啦,另外真係要係c6個銀包真金白銀咁攞錢佢先有感覺架

琥珀宮

triple3 發表於 17-3-3 00:50
...

呢個都係好方法

公爵府

wingwingyee 發表於 17-3-2 23:41
JM們,
我個99近依年每次見到我買野見到好,自已又想要,就會叫我幫她買,
成日講就話會比錢,但從來無比過,

唔好話畀佢知你買野

珍珠宮

回覆樓主:

袋都啱?一係自己用咗幾個月 先送埋俾佢囉
再唔係佢叫咗你hae住佢 慢慢等母親節呀 佢生日呀 先拎出黎當禮物送俾佢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

wingwingyee 發表於 17-3-2 23:57
分开住,仲要每次過來都檢示我廚房和睡房,手袋都要一樣,我唔認同事件跟小家扯上關係 ...

要檢視?我不會買,乜都唔買、唔係邊個俾錢問題,我會用借口推塘不買,亦都不會多解釋!

不認同99可以檢視喎⋯⋯99有甚麼權利?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

決定以後唔買野,除非必需品
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

Pinky28 發表於 17-3-3 00:13
甘又唔可以話樓主計算,明明係佢奶奶話俾返錢又無俾到,擺明係奶奶唔岩先咼,送俾你還送俾你,佢甘樣叫老 ...

講得好

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

明明樓主都話初時見99幫手照顧個女當孝敬她, 只是越來越多越買越高興, 而家問有咩辦法喎! 但呢到d人真好笑, 又話小家又話點解計得咁清楚又問湊女有無比番錢!

樓主或者每次99再叫你買都盡拖, 唔好咁快買到! 成日見又真係好難樣樣都推佢唔幫佢買的, 或者叫老公出聲叫佢唔好買太多野, 唔係樣樣用得著, 就算佢自己比錢都係咁話啦(講係咁講, 雖然99其實無比錢)!

伯爵府

stagea 發表於 17-3-3 07:29
要檢視?我不會買,乜都唔買、唔係邊個俾錢問題,我會用借口推塘不買,亦都不會多解釋!

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

男爵府

Flowerpig 發表於 17-3-2 23:48
咁又唔係咁講

電器都試過買過、可能講緊買俾自己幾千

同意啊。

象牙宮

2024年龍年勳章

我愛Corina 發表於 17-3-3 00:03
平既就敷衍下去,貴既咪話無貨買唔到。

你老公鍾意可以自己買比佢。

首頁
12345...7

尾頁

跳至