興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

回覆 yoma1975 的帖子

原來這樣....

如主動續約的客戶 也沒人聽了

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

檬茶茶 發表於 17-4-22 00:15

原來這樣....

自助幫無人打電話來提你續約,只有SMS提你上網入返戶口做網上續約.

自己到時到候入去續約/去門市CUT約.

大宅

畀面勳章

如果入網上的plan較貴想轉客服/sales offer個便宜plan都5得lo

男爵府

回覆 檬茶茶 的帖子

即係無人手接聽電話查詢賬項,户口,技術支援。全部要經自動電話系統查詢,就算小小問題都係咁話。再有問題就要用電郵或者online chat同人聯絡。聯絡左仲吾系第一時間幫你,要等佢第二日或者比一個時間先call返你。
上次收多我$,叫我send email再等佢覆,火都黎埋即刻落去門市問仲快手。

男爵府

中國移動 CMHK 香港「家居寬頻 100」、「家居寬頻 500」與及「家居寬頻 1000」收費,標準月費為 $128、$148 和 $158,
中國移動 CMHK 香港2017年1月 進攻家居寬頻市場推出全新家居寬頻服務計劃 上網 ,中國移動 透過光纖到戶入屋的方式,
家居寬頻電腦上網,中國移動 CMHK 香港 同 Smartone 賣既家居寬頻都係租HKBN 網絡,
可以去問門市

別墅

panda361 發表於 17-4-7 09:44
回覆 linggo 的帖子

唔該晒,我攞cut form先。$238,加無用的mytvsuper, 樂視。
HKBN, 我7月到期, 5月我話CUT, 上星期HKBN聯絡我行我$148(包括家居寬頻, 家居電話, IDD, MYTV SUPER)雖然不是最平, 但可接受

珍珠宮

2024年龍年勳章

lingling2018 發表於 17-6-20 22:37
HKBN, 我7月到期, 5月我話CUT, 上星期HKBN聯絡我行我$148(包括家居寬頻, 家居電話, IDD, MYTV SUPER)雖然不 ...
1000m?

複式洋房

lingling2018 發表於 17-6-20 22:37
HKBN, 我7月到期, 5月我話CUT, 上星期HKBN聯絡我行我$148(包括家居寬頻, 家居電話, IDD, MYTV SUPER)雖然不 ...
我都等緊續新約,而家用緊1000M $188

複式洋房

珍珠宮

2024年龍年勳章

linggo 發表於 17-4-7 10:38
回覆 panda361 的帖子

係1000MB 用戶?
最後1000MB 188包電話,、明天成交。

首頁

尾頁

跳至