自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

系極反感

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我最憎D人又要scan 你, 又要 R 頭 摔眼 望住你...真係好冇禮貌
有D 一邊R 頭, 一邊行, 一邊個頭好似 貓頭鷹咁 扭著個頭望住你

有必要咩? 我又唔係明星!
冇呢個需要受你 班途人 甲乙丙氣 掛

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我終於明, 點解有d人話某d明星 串

係佢地中意 scan 人, 又要鬼鬼鼠鼠...果d人 真係好冇禮貌囉
我一d 都唔 enjoy 比人咁望,
明星就話拍個廣告有幾萬蚊, 要受呢d氣啫
錢又冇我份袋, 又要受氣, 我頂佢國際

子爵府

回覆樓主:

我上司係咁望人㗎

禁止訪問

回覆樓主:

翡翠宮

超煩, 超討厭, 超黑人憎
有d好似 失控咁 中, 快線 "產" 去慢線, 燈娥撲火式 撞過黎, 差d 咀埋
我唔岩女人架, 唔好姣我呀

伯爵府

我都好憎比人scan, 特別搭電梯成日遇到,我會碌大對眼望返佢地轉頭,通常佢地都會收返對眼, 超討厭
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

大宅

願望石 發表於 17-5-1 23:09
我都好憎比人scan, 特別搭電梯成日遇到,我會碌大對眼望返佢地轉頭,通常佢地都會收返對眼, 超討厭 ...

我遇過一啲會繼續望
完全無視你啤佢

子爵府

我都超憎! 有d 仲要係想睇你著咩牌子衫,用咩牌子袋,仲要一睇完即上網search 幾錢。
關你鬼事呀? 自己返工自己賺錢買野唔得咩?

首頁

尾頁

跳至