潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

julieee 發表於 17-5-10 15:01
如果同一樣組合、B30 定K28好呀⋯⋯

I prefer k, 深色又唔2 dirty

男爵府

trin527 發表於 17-5-10 15:04
I prefer k, 深色又唔2 dirty

明白呢個實在去旅行用都好

大宅

julieee 發表於 17-5-10 10:17
謝謝forever , 又再重温你的H collection、真係大開眼界!話說、大家都超中意8w、終於 ...

還末有8w Kelly.., 好幸苦才攞到個lindy 26 咋!(emoji)

男爵府

forever132 發表於 17-5-10 18:52
還末有8w Kelly.., 好幸苦才攞到個lindy 26 咋!(emoji)

係!真係好難攞!我4月尾去日本見到有8w 放上架、有一個mini halzan 、一個Lindy 26! 但兩個我都一般、冇買!再問佢8w仲有乜嘢袋、佢話仲有picotin 最細的和一個bolide 27! 我即刻想買bolide 27、點知要spending 沙灘系列才可以、但沙灘系列又冇乜選擇、所以都係冇買!費事買得好似好勉強

大宅

julieee 發表於 17-5-10 22:39
係!真係好難攞!我4月尾去日本見到有8w 放上架、有一個mini halzan 、一個Lindy 26! 但兩個我都一般、冇 ...

連日本都要spending 仲要指定的東西?omg!

男爵府

forever132 發表於 17-5-11 07:36
連日本都要spending 仲要指定的東西?omg!

淨係個bolide27要spending! 其他唔洗!我暫時一個8w嘅袋都未有、只有兩隻馬仔

公爵府

forever132 發表於 17-5-10 18:52

8w Birkin同Constance出唒喇, 但Kelly仲要再等呀~~

男爵府

starz~ 發表於 17-5-11 10:06
8w Birkin同Constance出唒喇, 但Kelly仲要再等呀~~

呢啲色,一定留俾超級VIP啦!
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

公爵府

oneonemama 發表於 17-5-11 10:57
呢啲色,一定留俾超級VIP啦!

我都有8w Birkin offer, 無要到

男爵府

starz~ 發表於 17-5-11 11:01

日本offer? 點解冇要到嘅?羨慕死其他人
不過講真,我都唔會要,因為呢隻色實在唔襯我
我有個Sakura bolide, 買咗一年都未用,硬係覺得自己唔襯粉紅色
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

公爵府

oneonemama 發表於 17-5-11 11:03
日本offer? 點解冇要到嘅?羨慕死其他人
不過講真,我都唔會要,因為呢隻色實在唔襯我
我有個Saku ...

因為我有個Rose Lipstick B喇, 兩個好似, 所以要咗Rose Azalee C同special order K

男爵府

starz~ 發表於 17-5-11 11:11
因為我有個Rose Lipstick B喇, 兩個好似, 所以要咗Rose Azalee C同special order K
...

如果呢隻色我唯一考慮嘅就會係mini C, 大袋呢隻色真係唔靚

大宅

...

Hmmm... 真係好似嗎?我仲係末肯將個有tanning problem rose lipstick 換!新一批lipstick cherve睇落較似Azelee, 好可惜!已經唔係pink with orange color.... ☹️

伯爵府

oneonemama 發表於 17-5-11 12:02
如果呢隻色我唯一考慮嘅就會係mini C, 大袋呢隻色真係唔靚

我其實覺得rose lipstick 靚過rose azalee, 後者隻色好實,用喺大袋唔係好好睇

侯爵府

forever132 發表於 17-5-11 13:51
Hmmm... 真係好似嗎?我仲係末肯將個有tanning problem rose lipstick 換!新一批lipstick cherve睇落較似 ...
真的超似~ 你講得啱, CHERVE 更似~

公爵府

forever132 發表於 17-5-11 13:51
Hmmm... 真係好似嗎?我仲係末肯將個有tanning problem rose lipstick 換!新一批lipstick cherve睇落較似 ...

似㗎, 不過都會想買

侯爵府

...
SO你竟然要咗K? 以為你只愛B.我同你相反, 一直愛K, 今次反而揀咗B~

男爵府

starz~ 發表於 17-5-11 11:01

嘩!恨死隔離囉⋯⋯ 不過立下眼真係同lipstick 幾似

男爵府

...

Special order 8w 拼什麼色呀?做外縫還是內縫呀?一定好靚

男爵府

maggiejane 發表於 17-5-11 14:18
SO你竟然要咗K? 以為你只愛B.我同你相反, 一直愛K, 今次反而揀咗B~

Maggie 、拼色B你會揀乜嘢色拼呀?都係8w嗎?

首頁

尾頁

跳至