自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 叉包兔 的帖子

都會介意, 同佢講咗, 而佢不當一回事, 我會唔覆佢w'sapp.

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

衛英姿 發表於 17-5-15 16:07
8卦想知佢放上網用意係咩?批評?

其實我唔知佢用意係咩…想人認同想同人分享掛…有時佢講D說話好無知…但有時佢真係太八…好似我而家陀緊BB咁…有時同佢喺街到遇到佢D所謂嘅朋友…我三唔識七佢都可以問佢D朋友估吓我陀緊仔定女…佢D行為好八婆而且好幼稚…
凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

伯爵府

絕對介意, 重點係講咗唔鐘意都繼續, 朋友間需要互相尊重

再有下次...whatsapp佢....文字打明唔喜歡留言於無通知情況下被公開, cap圖去佢wall度分享, 既然阿朋友你話無問題就唔好刪圖喇!

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

wai4919 發表於 17-5-15 16:07
比我知會,但唔會出聲話佢

我當佢朋友會直接講感受比佢知叫佢下次唔好…如果佢仍然get唔到…咁以後只能做HI BYE frd

子爵府

biloveu 發表於 17-5-15 16:08
唔小氣,唔明你個friend點解要咁做!

佢唔覺自己有問題,唯有自己少d同佢whatsapp

我打算以後只回公仔圖就算

子爵府

uhtcl2006 發表於 17-5-15 16:19
sorry, 我覺得你個fd好賤格好八婆.......
我覺得將同朋友既對話內容cap低再傳比其他人係好缺德既行為:nothi ...

就算蒙咗名我都覺得欠缺尊重…

琥珀宮

回覆樓主:

佢放上網share用意係咩?

子爵府

Jumama24 發表於 17-5-15 16:20
嬲佢

嬲又唔會…因我好少嬲人 但佢以後同我講野都盡量回公仔就算…

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

好介意!佢有分享症係佢自己問題,但當時人已表明唔同意,佢仲咁做,咁就侵犯別人隱私權,好缺德

子爵府

Dwmn 發表於 17-5-15 16:21
好衰架 唔會想同佢再講野

我已經唔想再同佢傾計了

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

以後語音

子爵府

點解要放上網
尼啲朋友交唔過

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

梗係介意!!

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

好介意, 兩個人既私人對話點解要公諸同好如果講左唔好都仲要繼續做, 唔會再同佢whatsapp, 人格好有問題

公爵府

叉包兔 發表於 17-5-15 17:01
其實我唔知佢用意係咩…想人認同想同人分享掛…有時佢講D說話好無知…但有時佢真係太八…好似我而家陀緊BB ...

好得閒呀佢??!

珍珠宮

開心吸收勳章

叉包兔 發表於 17-5-15 17:03
我當佢朋友會直接講感受比佢知叫佢下次唔好…如果佢仍然get唔到…咁以後只能做HI BYE frd
...
第一次見到有人話 post 兩者之間的 ws 上 FB。。。

用意是好是壞,我都吾會 LIKE..

呢D人 八到無普。。。。

呢D 再吾會可以做朋友喇。

下次約你,你話吾得閒,算了。。。。。
違規內容

侯爵府

叉包兔 發表於 17-5-15 16:04
我個frd成日都將我同佢WhatsApp D對話內容cup圖再轉發比其他朋友或post上fb…但佢有將我個ID同相片蒙咗…我 ...

介意係正常吧、未經當事人同意就post 出去
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

子爵府

tansyneko 發表於 17-5-15 17:05
佢放上網share用意係咩?

可能想得到其他人嘅認同…佢成日同我講佢邊個邊個朋友成日睇佢D相但又唔比個like佢……我反問佢點解知你個朋友成日睇你D野…佢又答唔出

琥珀宮

叉包兔 發表於 17-5-15 17:14
可能想得到其他人嘅認同…佢成日同我講佢邊個邊個朋友成日睇佢D相但又唔比個like佢……我反問佢點解知你個 ...

你朋友以like為生活

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我會介意,會問清楚佢到底點解要cap上fb

首頁

尾頁

跳至