自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

個阿媽好面善
唔知邊度見過

男爵府

我覺得臨記都唔在問題喇,問題係有實際處境可能會同一般人既情況類似,令人值得深思

伯爵府

astrotiffany 發表於 17-6-6 00:26

可能好快就有報導話呢幾個係臨記,拍過啲咩劇(emoji)不 ...

最初兩母子上鏡,我都仲覺得係真,可能個仔已經改過,咁上鏡亦不出奇。但連拋妻棄子的阿爸都上鏡,仲要喊苦喊忽,我就唔係好信。除非一家人已和好,宜家仲好幸福啫~

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Kanyin 發表於 17-6-5 23:50
係喎。我都懷疑係咪做梅。咁都有人肯上鏡?!

係囉, 好假, 大6同台灣都好多呢類扮哂真人SHOW 既節目
我覺得係做媒, 可能佢地係老臨

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

正常人都唔會上依 d 節目分享自己嘅家事
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

時代唔同

水晶宮

家家有本難諗的經...評論就真係多鬼餘...聽完雙方陳述&當一個節目睇左就算 !!!

男爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 rainpun 的帖子

都係, 可能只係想帶出呢個現況

男爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 厚多士 的帖子

係囉, 原來今晚仲有阿爸出場

大宅

如果真係做謀或臨記,佢地D戲就真係好過好多僞人喇!至少流到真眼涙吖

首頁

尾頁

跳至