潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Sasalam2012 發表於 17-6-20 21:02
我係色行先,所以如果遇到好鍾意嘅色,加上係細size, 我會要,不過都要睇下spending 多少做決定。
...

我到現在也心思思!所以應該都係過唔到自己我覺得craie 太靚了,我自己幻想如果Togo + GHW 就開心C

子爵府

回覆樓主

我上星期個swift Sakura pink Lindy 揩到牛仔褲顏色,用擦紙膠輕輕擦下就甩左

伯爵府

hero214 發表於 17-6-20 19:11
如果要spend,係你的話,會不會考慮?

就係睇吓spend 幾多啦,日本買H又唔平,上次SA offer 我K28都1.15萬円依家兌返over 8萬港紙,你K25應該平啲啲...如果叫你買3萬蚊嘢喺reseller 度好多選擇

同睇你其他袋多深色定淺色

我覺得Craie 係好靚,但好似我兩個K都淺色我就pass,加上25對我太細我唔會spend 去買多個

子爵府

gzilla 發表於 17-6-20 23:04
就係睇吓spend 幾多啦,日本買H又唔平,上次SA offer 我K28都1.15萬円依家兌返over 8萬港紙,你K25應該平 ...

我用開25B都覺得25K實左太細放唔到野

子爵府

gzilla 發表於 17-6-20 23:04
就係睇吓spend 幾多啦,日本買H又唔平,上次SA offer 我K28都1.15萬円依家兌返over 8萬港紙,你K25應該平 ...

明白好多謝你意見

大宅

回覆樓主

其實若果你有猶豫的話,咁代表你不是很愛它!(emoji) 如果係我的話,我勁愛隻色及size, 我不會理佢係乜皮!就算係Togo, color transfer 都係會出現的,所以係咪都盡量不穿牛仔褲來用個袋。
所以如果你好❤️好❤隻色及size的話,就快d快d去買了(emoji)!如果唔係就會後悔(emoji)

男爵府

Sasalam2012 發表於 17-6-20 09:02
你本身已有swift K, 應該清楚你自己接受swift的程度。我沒有swift袋,但如果係細size, 應該接受到。我向來 ...

非常有用的意見

子爵府

forever132 發表於 17-6-21 07:03
其實若果你有猶豫的話,咁代表你不是很愛它!(emoji) 如果係我的話,我勁愛隻色及size, 我不會理佢係乜皮! ...

好多謝你意見

首頁

尾頁

跳至