夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

s7824 發表於 17-10-11 00:07
嘩... 財色兼收喎
係啦。而家真係,如我所見聞後有感而發地同我先生講: ‘時代女人除了享受到 "equal employment opportunity " 之外,還可以享受到 “equal sex opportunity”

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

蘋果mama 發表於 17-10-11 03:44
我唔明點解而家d 人咁雙重標準!另一半唔可以對自己唔住,但係就容許自己對另一半唔 ...

你反問得你朋友很好!

係啦,雙重標準真係好唔掂,好難搞喔。要搵翻個又係雙重標準既老公或老婆先襯到Lee種思維喇。
對方既雙重標準係:只接受到他/她有,唔接受到自己有。如此就天作之合。

我同我先生就可以接受到對方的性幻想對象不是自己又是相識的人。
但由於我係性幻想唔到任何未真實發生過的,所以我的能力只達到幻想我先生一人和佢向我所做過的。
如此計來,好似我洩抵D喔。不過,我愛人係無私無求既,對佢情緒心理健康好就得啦,我自己洩抵D又有乜所謂吖。
再加上,有時,我死魚起上來,我要幻想代入我自己係性感女星先興奮到呢。好在我先生就係看我為性感女星咁愛我,待我。

蘋果mama    發表於 17-10-11 09:52
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

首頁

尾頁

跳至