親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主

上次去韓國用過, 好穩定, 去到邊都收到. 嚟緊1月會去大阪同4月去首爾都租曬 KLOOK wifi egg. 上次做優惠日本 wifi $10@1day. 過左幾日定1星期又有優惠做, 仲要係$1@1day... 果下睇到係咁話自己仲咩唔等多幾日

別墅

tiffanytang 發表於 17-10-24 22:18

請問係用wifi bb 定係uroaming 呀 thanks

之前用幾次日本都係uroaming 幾好用!

伯爵府

KK512 發表於 17-10-17 19:12
去日本5日, 有冇jm去klook租wifi蛋, 好用嗎??

我都用過klook wifi egg都好用。基本上收得都唔錯。

大宅

回覆 tiffanytang 的帖子

wifi BB, 好用, 2人share, 我用到8個鐘以上, 的確要預鬆時間排隊拎.

男爵府

KK512 發表於 17-10-17 19:12
去日本5日, 有冇jm去klook租wifi蛋, 好用嗎??

今次在一田買咗6o元5日自由鳥
方便。易用

公爵府

回覆樓主

Kkday 近日出了 promo 係 banana $13/日,各位可以去睇下

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

20462046 發表於 17-11-29 23:56
Kkday 近日出了 promo 係 banana $13/日,各位可以去睇下

klook uroaming 長期係$13,尼個好用。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuyu.c 發表於 17-11-30 00:36
klook uroaming 長期係$13,尼個好用。

之前klook promo, wifibb頭3日$1/日, 我去4日$16扣埋積分1都唔駛比

水晶宮

Lqueenie 發表於 17-11-30 07:29
之前klook promo, wifibb頭3日$1/日, 我去4日$16扣埋積分1都唔駛比

我都book佐Wifi bb,但未用唔知好唔好用,佢有樣唔好,就係過11:45pm還機要比多一日錢,Uroaming就唔洗,所以wifi bb 我book少佐日,佢又唔比加返,要還機時比返一日正價錢,所以我唔鍾意尼間。(正價係$34日)

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuyu.c 發表於 17-11-30 07:39

我都book佐Wifi bb,但未用唔知好唔好用,佢有樣唔好,就係 ...

幾年前去沖繩用過,個時貴好多,6日$2xx, 接收ok, 係電用得快

埃航夜機回,還機一定要加多日

水晶宮

Lqueenie 發表於 17-11-30 07:45
幾年前去沖繩用過,個時貴好多,6日$2xx, 接收ok, 係電用得快

埃航夜機回,還機一定要加多日

我用開Uroaming所以冇留意還機,嚟緊去首爾因klook送4日免費wifi 蛋,本來係uroaming但轉佐wifi bb,本來去4日唔洗錢,因為搭埃航所以要比多一日錢。

珍珠宮

yuyu.c 發表於 17-11-30 07:49
我用開Uroaming所以冇留意還機,嚟緊去首爾因klook送4日免費wifi 蛋,本來係uroaming但轉佐wifi bb,本來 ...
圍返都抵
c6岩岩睇電視話而家仲邊有人用 wifi蛋, 我即刻話我租左

水晶宮

Lqueenie 發表於 17-11-30 07:53
圍返都抵
c6岩岩睇電視話而家仲邊有人用 wifi蛋, 我即刻話我租左
...

我試過用卡去到用唔到,臨急臨忙都幾喱hea,所以我2樣都會用。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

租蛋好用機場交收好方便, 又唔駛換卡咁麻煩

珍珠宮

yuyu.c 發表於 17-11-30 07:49
我用開Uroaming所以冇留意還機,嚟緊去首爾因klook送4日免費wifi 蛋,本來係uroaming但轉佐wifi bb,本來 ...

埃航零晨機到港,租uroaming唔駛計多一日?

水晶宮

Lqueenie 發表於 17-11-30 09:54
埃航零晨機到港,租uroaming唔駛計多一日?

唔洗計多日,因佢11:30後冇人,有個box收蛋,第2朝佢收到個蛋就得。

珍珠宮

yuyu.c 發表於 17-11-30 10:00
唔洗計多日,因佢11:30後冇人,有個box收蛋,第2朝佢收到個蛋就得。

咁幾好,又有$1/日,可以考慮下

水晶宮

Lqueenie 發表於 17-11-30 10:34
咁幾好,又有$1/日,可以考慮下

依家$1 /日多數做wifi bb,Uroaming冇做。

珍珠宮

yuyu.c 發表於 17-11-30 10:35
依家$1 /日多數做wifi bb,Uroaming冇做。

uroaming同wifibb岩岩都做緊$1/日

水晶宮

Lqueenie 發表於 17-11-30 10:50
uroaming同wifibb岩岩都做緊$1/日

我仲已經book佐tim,有uroaming緊係book uroaming。
日,韓我都用過, 好用.

首頁

尾頁

跳至