網購天地

跳至

首頁
12345...16

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

樂癲肥熊餅 發表於 17-11-12 16:43

咁9單唔算多

總價高嗎?可以考慮去參加天貓fb,送電話喎!

伯爵府

竇漪房 發表於 17-11-12 17:15
咁9單唔算多

總價高嗎?可以考慮去參加天貓fb,送電話喎!

其實冇咁多既,不過有啲店一件包郵,我分開左落單,變左每件平5蚊,仲好過用津貼,先搞到咁多單

侯爵府

醒目開學勳章

竇漪房 發表於 17-11-11 22:33
我大部分已出庫嘅都有物流更新,預計最遲後日應該會到集運

但有3間依然無動靜,其中一間我早兩年双11買過 ...

尋日我未發個間, 到而家仍然未發, 其他都上緊路. 有一件貨簽收左. 唔駛急, 最緊要快D 衝過終點!!

公爵府

竇漪房 發表於 17-11-11 15:04
今年最早攬件嘅竟然係百世一早10點幾就起步,有名你叫百世之前真係百世都未收到!希望keep到個 ...

除天天 其他都好

侯爵府

回覆樓主:

中通超快,尋日浙江發貨,而家已經喺東莞

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

happypiano 發表於 17-11-12 21:02
尋日我未發個間, 到而家仍然未發, 其他都上緊路. 有一件貨簽收左. 唔駛急, 最緊要快D 衝過終點!! ...

我有2件未發貨,3件簽收左,有一件依家夜晚11點幾派件中快遞小哥真辛苦!

到集運之後運落香港嗰轉順利唔好查車至最重要!

珍珠宮

sharon_pig 發表於 17-11-12 21:36
除天天 其他都好

我今次無天天,有兩單由浙江出用申通唔知做乜兩日都未攬件,聽日要問問賣家

珍珠宮

1仔1女 發表於 17-11-12 22:32
中通超快,尋日浙江發貨,而家已經喺東莞

我都有浙江出用中通,都係已到東莞,應該聽日簽收

但都唔夠百世快,差唔多時間出發,都係浙江起步,已簽收!

侯爵府

竇漪房 發表於 17-11-12 23:24
我今次無天天,有兩單由浙江出用申通唔知做乜兩日都未攬件,聽日要問問賣家
...

係喎,我十幾單都無天天,呢排都唔覺有天天,唔通執左

珍珠宮

1仔1女 發表於 17-11-12 23:27
係喎,我十幾單都無天天,呢排都唔覺有天天,唔通執左

可能加價少左商户用啫!

侯爵府

竇漪房 發表於 17-11-12 23:29
可能加價少左商户用啫!

又慢又成日假簽收,dislike

珍珠宮

1仔1女 發表於 17-11-12 23:30
又慢又成日假簽收,dislike

我好耐無遇過天天,以前佢都ok慢架!少人用仲好啦!

男爵府

竇漪房 發表於 17-11-11 15:04
今年最早攬件嘅竟然係百世一早10點幾就起步,有名你叫百世之前真係百世都未收到!希望keep到個 ...

中通今日已簽收

侯爵府

回覆樓主

啲物流停晒係度

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我最快簽收是天天,廣州發深圳,12號簽收

珍珠宮

oran04 發表於 17-11-13 07:35
我最快簽收是天天,廣州發深圳,12號簽收

咁天天有改善喎!今年各快遞表現幾好,我有d浙江去東莞琴晚都簽左兩單,比平時快!

珍珠宮

ensureyip 發表於 17-11-13 00:40
啲物流停晒係度

我d間間都有更新,係所有用申通嘅唔郁!有一間兩日都未攬,剛問賣家話快遞忙喎!

珍珠宮

Jennifercheung 發表於 17-11-12 23:52
中通今日已簽收

今年中通圓通百世都好快係申通無反應

大宅

回覆樓主

估佢唔到。。。仲快過平時

珍珠宮

畀面勳章

韻達 同天天, 兩間差唔多, 睇緊邊間快到集運倉

首頁
12345...16

尾頁

跳至