夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

俾佢靜下,寫紙道歉,不要長篇大論。同埋你要確保自己真係唔會再做呢個行為,否則不如算數

伯爵府

回覆樓主:

每人都有每人嘅過去 正如你都係個單親媽媽 你未婚夫都接受到你有過去 而家感覺上係你未婚夫覺得反而係你接受唔到佢嘅過去

前夫比係嘅傷害係前夫嘅錯同責任 點解你行為上要求現任要幫前夫去彌補前夫所犯嘅錯?

水晶宮

Gi-leung 發表於 17-11-12 17:50
每人都有每人嘅過去 正如你都係個單親媽媽 你未婚夫都接受到你有過去 而家感覺上係你未婚夫覺得反而係你接 ...

係囉, 前夫責任, 現任賣單 , 太不公平了

男爵府

hashtag旅遊勳章

回覆樓主

我覺得係樓主自卑感作崇。例如驚人前度靚過佢等

珍珠宮

回覆樓主:

佢忍左你兩年,都算係咁了

男爵府

回覆樓主

睇睇舊Post⋯⋯ 樓主的人生好精彩

大宅

JayJayMum 發表於 17-11-12 09:54
同男友拍拖兩年,下星期就係週年紀念,但係我上星期激嬲左佢,就係我有一個壞習慣,就係好鍾意查問佢認識我 ...

其實前任有乜好問呀,比我真的冇興趣想知 佢最好唔好講添

子爵府

JayJayMum 發表於 17-11-12 12:14
我以前唔係咁....我經歷過俾前夫欺騙之後我慢慢就變成咁...好想知道對方所有野... ...

咁唔係籍口,婚姻失敗過仲咁小學雞,除咗講句抵死真係唔知講咩好
你又有無同佢講你前夫d嘢,所有細節,包括平時點氹你,性關係。。。。

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

最搞笑你又要問 問完又嬲 又似撩交咁

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

同男友拍拖兩年,下星期就係週年紀念,但係我上星期激嬲左佢,就係我有一個壞習慣,就係好鍾意查問佢認識我 ...

你都有前段婚姻啦,思想都仲咁唔成熟,就算今次又俾你氹得番又點?!難保你又有下次、下次、再下次,遲早你男人再會頂唔順嗌分手,俾我都頂唔順你啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

又想知,知道又唔開心唔高興,仲要問,又要煩,何必

男爵府

直接咁講...,下下查問查問,以前人地都未識你,同幾多條女一齊做過d乜關你鬼事咩,人地都講明唔鍾意你咁樣你都照黎,飛你都抵啦

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

煩到咁真係世間極品
你男友忍你2年都算仁至義盡
恕我講得難聽
路係自己揀, xx唔好喊

子爵府

回覆樓主:

性格决定命運

複式洋房

回覆 PTMCYS 的帖子

認同!

水晶宮

呢兩年我估樓主都不停 (犯X再道歉再犯X) x N 咁多次...要改一早改啦, 係都要攪到無彎轉先識驚, 先話唔會再犯喎.....冰個信呀 ? 我估你自己都唔信自己真係唔會再問啦, 仲藉口多多話因為上一段唔好先攪成咁

今次你無野可以做, 做咩都無用, 狼來了, 佢失望過幾多次我諗佢自己都數唔到.....

根本問來做咩鬼啫, 唔理你自己介唔介意先, 你不停問其實就係直接咁不停讓佢勾起當日既回憶, 如果嗰段關係佢係傷心收場, 你就係不停讓佢傷心多N次 ~

如果嗰段關係讓佢懷念既, 你就係讓自己陷入一次次危機當中

聰明既就唔好再問啦....

大宅

JayJayMum 發表於 17-11-12 14:44
我都知係我問題啦....有無咩辦法tum返佢:(

唔洗搞大龍鳳,男人唔受呢套。惟一解決方法係反省自己行為,唔好赖前夫和其它人,認清自己有乜可做得更好,誠心認錯。大道至簡,幼稚園都有教。

首頁

尾頁

跳至