網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我用集運王
11月27日早上付款集運
12月3日仲未出貨

侯爵府

我雙11後用buyup集運過兩次,一次星期一早上下單,星期二下午話發貨,星期五先到港。另一次係今個星期二早落單,但昨日(星期六)下午先通知發貨。
都諗梗轉唔轉集運。

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原來有咁多苦主

男爵府

回覆樓主:

相信好多集運都清得7788,但現在反而是積左去自取站,星期六去大圍果個,門外放滿曬大件貨,排成1x人晌外面,排排下已經見2大車貨又到左。。我已經是一收到通知就即去取。。

大宅

回覆樓主:

我都係用左佢好耐,平時一星期都總有一兩次貨。今轉雙十一佢地真係好差,全部野遲不特止,到送貨send左whatsapp比我都甩底,要再等埋過左個weekend先再送。好想轉第二間但未唸到轉邊個。。

大宅

苦主報到

頭2單都是雙11拍:
1. 19/11打包兼付款; 19/11才發貨; 30/11到自取點
2. 21/11 打包和付款兼發貨; 2/12到自取點

現在仲有2單在1/12及4/12付了款但仍未發貨;係時候要轉集運

子爵府

回覆樓主:

我用開buyup都係ok
今次24落單集,尋日先到

大宅

回覆樓主:

雙11我都係用buyup,但我係覺得佢入庫慢,有時收左貨要等1,2個鐘先有入到,出貨就17號比錢,20號收到,可能係因為啱啱踩住星期六日,但其實平時都係要2,3日先收到貨,等覺得佢已經做唔到今發明收~
啱啱我又淘左野,今次大膽轉返用上年雙11做到超級差嘅神州,點知佢入庫快左好多~
昨天比左錢一兩個鐘後已經發左貨,而家睇下今日收唔收到~

首頁

尾頁

跳至