夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

oreoa88 發表於 18-5-7 12:59
咁你地依家點?

我都係一次又一次受傷害,我知道自己太唔勇敢。。。

我仲未同佢對質,因為未諗到點做先好..

上次我發現佢叫雞,我搬走咗幾日,期間同佢講分手同叫佢搬走
佢依然死口唔認,話係幫朋友叫
由於我自己都唔捨得佢既關係,我決定原諒佢,俾機會佢
復合時我亦講到明,佢唔可以叫雞,唔可以做d令我傷心既事
佢當時好誠懇咁應承
點知3個月唔夠,俾我發現佢download返wechat,仲加埋密碼
佢wechat仲要係收埋喺個隱蔽既file度
另外仲有download d咸濕app

其實妳一次又一次原諒佢
佢只會覺得只要應承下妳點點點,妳永遠都會原諒佢

我從來都未試過搬走,未試過咁凝重地講分手
我以為佢會知道事態嚴重,點知佢都係冇改到

隔離post有位jm好勇敢咁選擇離婚
或者妳都可以睇下,睇下有乜啟發

子爵府

ying_mail 發表於 18-5-6 16:08
做女人不好靠男人,自强,為母則强!
加油JM

嘥氣啦!個個結婚都為搵人養。未進化。

大宅

JM們, 睇到令人好心痛, 哎, 男人點解會咁衰架! 呢D人會受到天懲罰的.

侯爵府

萍pig 發表於 18-5-8 12:57
嘥氣啦!個個結婚都為搵人養。未進化。
甘妳结左婚未?

男爵府

DHA勳章

回覆樓主

其實我都係過來人,只要佢有心改,都可以繼續行到落去的,加油

複式洋房

捱住呀, 而家每刻都痛苦, 但時間會令你睇得更清楚呢段關係, 你自己既心, 對方既本質. 以後要點行,

呢個大難關係要雙方有心先可以改善, 克服. 但條刺就永遠都係度. 克服到就會更加了解對方, 為家庭幸福改變自己, 付出更多去守護, 但前題係, 人既本性唔係一時三刻就改到的. 佢真心痛改前非你都預住有一段長時間會辛苦, 要接受出過軌的人唔係咁易的, 加油加油

不能承受的痛. 只能怪自己不成熟...

別墅

回覆樓主:

原來咁多媽咪都有同樣經歷,以為自己先有咁痛苦過!我當時係選擇左原諒!過左幾年快樂D生活。
現時又出現另一種情況。we that搵女人,佢話佢想搵人傾下計咁簡單,問候下人地就咁簡單!你地信唔信?

大宅

Nipjune 發表於 18-5-18 00:05
原來咁多媽咪都有同樣經歷,以為自己先有咁痛苦過!我當時係選擇左原諒!過左幾年快樂D生活。
現時又出現另 ...

天下傻瓜何其多?吾捨得為由認命?再吾係走去求神問卜卦?

伯爵府

dogcave 發表於 18-5-5 23:02
頭好痛好痛、心好痛好痛,感覺自己得了絕症無法治癒,不想見人,不想出去,不想做任何事,感覺不到飢餓,只 ...

一定要堅強,唔好放棄

別墅

stella^^ 發表於 18-5-18 00:30
天下傻瓜何其多?吾捨得為由認命?再吾係走去求神問卜卦?

我又唔會!路係自己選擇,會同佢講清楚,如果繼續這樣會各行各路!仔女都跟我。你只係行返我地曾經行過嘅路!講佢自己霖

伯爵府

2024年龍年勳章

oreoa88 發表於 18-5-6 06:34
我也是同路人,有一個剛剛一歲的小朋友,我體會到你的傷心,為了小朋友,我們不得不堅强,我依然諗起就喊, ...

有冇錢?夠錢離婚咪離婚,點可以仲俾人要脅?

首頁

尾頁

跳至