論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Air Ticket for Indonesia

Can you please PM me the agent's details. Thanks.

Happy Mum
原帖由 nicolekiss2u 於 09-3-28 11:06 發表
我個印尼姐姐都係住日惹,
佢4月走喇,佢嗌我去哩間幫佢訂機票.
我頭先打去訂來回$2500全包.(hk 去 jak"包酒店,車接送" 再 jak 去 jog)

順便問埋7月,個sales話6月30走$3380
7月初(1-3)都可能係喎,但7月中一定再加. ...

禁止訪問

子爵府

Can you tell me where you book the ticket from HK to JKT to 日惹? My agent told me that the maid must stay one night in JKT or Malaysia airport before taking the domestic flight to 日惹? Thx.

原帖由 nicolekiss2u 於 09-4-2 18:05 發表
我張係來回嚟,因單程要$2570.來回到2500.
我咪買來回囉!平得70得70嘛
回程係晒咗架!
其實你睇工人本護照喺邊度嚟,你買返果度機票俾佢就得.
只係我哩個工人好幫得我手,好錫我仔.我咪送到佢返日惹
囉!好嚟好 ...

別墅

我印印也要放假, 請pm電話給我.

原帖由 nicolekiss2u 於 09-3-28 11:06 發表
我頭先打去訂來回$2500全包.(hk 去 jak"包酒店,車接送" 再 jak 去 jog)

複式洋房

原帖由 kam118 於 09-3-30 17:59 發表
my maid just went back to 日惹 on Feb for 3 weeks (non-peak season after CNY) cost nearly $3,500. I wondered $2XXX can do it. $3,500 included one nite hotel stayed at 耶加達, 內陸機去日惹 (約一小時)

...

pls pm me, thanks. My maid will go back to 日惹 on Jul

複式洋房

原帖由 nicolekiss2u 於 09-3-30 10:31 發表
已PM你, 希望幫到你喇!!

pls pm me, thanks!

男爵府

畀面勳章 親子王國15週年勳章

唔該俾埋資料我啦~

大宅

原帖由 siufafa 於 09-4-6 14:11 發表
Can you tell me where you book the ticket from HK to JKT to 日惹? My agent told me that the maid must stay one night in JKT or Malaysia airport before taking the domestic flight to 日惹? Thx.

...

I want to know ,thanks..thanks..
日惹 english wording is???

大宅

Would you pls pm the tel no to me, thanks!

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

my helper has to go back to Semarang in early May. pls pm me details of the travel agency. thanks!

大宅

Pls PM me the tel, tks a lot!

大宅

LAMPUNG中文即係咩呀, 買機票比佢係咪買去Jakarta就得?

複式洋房

Please pm me their phone No. as well. Thanks.

[email protected]

複式洋房

PLS PM ME, THKS

洋房

今日訂咗張去泗水機票 (新年時段22/9-6/10) 直航來回都係$1919 (全包).

禁止訪問

複式洋房

原帖由 Sweepy88 於 09-7-7 00:07 發表
今日訂咗張去泗水機票 (新年時段22/9-6/10) 直航來回都係$1919 (全包).

請問在那裡買的?請PM我! Thank You

別墅

I would llike to know too. Pls. pm me the contact way and number. thanks.

原帖由 mabelmabel 於 09-7-12 23:52 發表

請問在那裡買的?請PM我! Thank You

大宅

我印印9月要放假, 請pm電話給我.Thank you!

首頁

尾頁

跳至