網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

I9528 發表於 18-6-9 13:23
唔好意思,我唔知你身材係點,尤其大脾位

假如大脾位唔係瘦,而兩邊大脾肉會貼實嘅話,我建議唔好買呢類 ...

唔緊要 自己知自己事 肥人係好難買褲
咁熱天都諗住涼爽下 唯有睇下其他款

大宅

回覆 man9082 的帖子

呢間大部分都夠鬆動

大码女装

公爵府

回覆樓主:

死,我都有好多依d衫,著左好似大肚婆

333s    發表於 18-8-24 12:50

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

我想淘泳衣,各位有無好介紹呀?

象牙宮

man9082 發表於 18-6-14 16:31
唔緊要 自己知自己事 肥人係好難買褲
咁熱天都諗住涼爽下 唯有睇下其他款
...

肥人係好難買褲, 是的。

有小肚子, 改穿大肚褲。
XL 夠我穿。 因為胖在肚子嘛。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

eeaa 發表於 18-6-14 17:19
死,我都有好多依d衫,著左好似大肚婆

你可以嘗試穿 相似 "衬衫 上衣 宽松 中长款"。
有拉長上身效果。不顯肚子喲。

类似:

當然自己須根據 个人身段, 來購 "加肥加大码"
人人呎寸都不同。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

etam724 發表於 18-6-28 08:04

3 點式? or 保守不顯肚?

妈妈泳衣中年女保守
泳衣女妈妈款
泳衣女遮肚 显瘦
泳衣连体女 显瘦

我是淘: 中年泳衣女保守 妈妈 温泉 遮肚
中年遮肚显瘦泳装露背

理性討論交流者。

大宅

etam724 發表於 18-6-28 08:04

我未淘過呀,通常係一田買有雙加大$99

伯爵府

333s 發表於 18-6-28 12:28
3 點式? or 保守不顯肚?

請問腰圍尺即係香港計幾多cm呢? 另外,體重斤又係香港計幾多磅/kg? 我想淘類似呢D?

伯爵府

man9082 發表於 18-6-28 12:51
我未淘過呀,通常係一田買有雙加大$99

咁抵 不過我驚雙加都唔啱

象牙宮

etam724 發表於 18-6-28 13:25
請問腰圍尺即係香港計幾多cm呢? 另外,體重斤又係香港計幾多磅/kg? 我想淘類似呢D?

你該買个 尺带 量腰。

1呎= 30cm

1斤= 500g / 1磅左右。

理性討論交流者。

象牙宮

etam724 發表於 18-6-28 13:27
咁抵 不過我驚雙加都唔啱

你去一田試, 吉吉都可以呀。 試穿不買。

保証雙加 我們 全不夠穿。

以前我 上廣州時, 去買才有我呎寸, 才夠穿。
現淘好方便。

理性討論交流者。

男爵府

回覆樓主:

【2018夏季薄款加肥加大码胖mm宽松休闲阔腿短裤松紧腰显瘦热裤女潮】http://m.tb.cn/h.31dq1K7 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€EaBb0zfdq7U€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

我買左呢條褲好舒服

【大码高腰牛仔短裤女春夏阔腿胖mm200斤韩版宽松加肥加大显瘦热裤】http://m.tb.cn/h.31ae5pI 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€A5Cb0zf3k4P€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

象牙宮

rl2999 發表於 18-7-1 11:15
【2018夏季薄款加肥加大码胖mm宽松休闲阔腿短裤松紧腰显瘦热裤女潮】http://m.tb.cn/h.31dq1K7 点击链接, ...

怕穿不了此效果。冇人貼上身圖。

理性討論交流者。

大宅

man9082 發表於 18-6-6 11:30
歡迎大家分享邊到買到靚既大碼衫,
一齊交流下(emoji)

請問有冇人知道荃灣有大碼衫實體店嗎

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大宅

Applebb999 發表於 18-8-24 08:20
請問有冇人知道荃灣有大碼衫實體店嗎

我係荃昌買過有得試

大宅

小傑媽媽 發表於 18-8-24 09:05
之前淘過好多都係伏既,其實有冇邊d款真係肥人都著得好睇呢?d model個個都咁瘦,梗係著乜都好睇啦,但買左 ...

我自己經驗係一定要睇尺寸,質地唔好簡雪紡,有時半袖cutting係著到手腎勁粗,唔好簡娃娃裙類,衣服最好買有小許彈性
等我訓醒搵返我買開果間比你睇

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

man9082 發表於 18-8-24 11:24
我係荃昌買過有得試

唔該晒

首頁

尾頁

跳至