自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

alicemic 發表於 18-7-3 20:06
其實Google 真係幫到手

唔該晒!我咁啱想搵

子爵府

回覆樓主:

芝麻薄脆餅,雞仔餅都好食。

公爵府

畀面勳章

vjdma 發表於 18-7-3 20:51
唔知點解,梗係有種openrice 打手feel !

你話我 我真係岩岩見東張介紹想食咋喎

珍珠宮

可愛教主2 發表於 18-7-3 21:21
又8仙?嘩,一年都賣几次广告

係呀,d餅賣得貴,又唔覺好好食

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

vjdma 發表於 18-7-3 20:51
唔知點解,梗係有種openrice 打手feel !

我覺得佢係同無線買咗廣告時段,間唔中就講一種糕點。 上次跟佢買咗馬仔,好難食,重要手造同機制差一倍價錢,完全唔值

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kirstyau 發表於 18-7-3 21:49

JM唔係話你,話tbb

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ChloeMa 發表於 18-7-3 22:01
我覺得佢係同無線買咗廣告時段,間唔中就講一種糕點。 上次跟佢買咗馬仔,好難食,重要手造同機制差一倍 ...

佢有兩款馬仔架! 一款手造切開細細件要5,6 蚊到, 另外有包裝馬仔唔邊度嚟, c6買過包裝馬仔話唔掂, 你係咪買呢款?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

alicemic 發表於 18-7-3 22:12
佢有兩款馬仔架! 一款手造切開細細件要5,6 蚊到, 另外有包裝馬仔唔邊度嚟, c6買過包裝馬仔話唔掂, 你 ...

手造款加到 $8,機制 $4, 2款都買咗,把鬼!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ChloeMa 發表於 18-7-3 22:14
手造款加到 $8,機制 $4, 2款都買咗,把鬼!

咁快8蚊? 傻咗呀! 不如搭車去觀塘買

水晶宮

alicemic 發表於 18-7-3 22:16
咁快8蚊? 傻咗呀! 不如搭車去觀塘買

應該係上次節目出街之後,就加到8蚊。 可能要畀廣告費啦,成本倍升嘛。

觀塘有邊一間馬仔好食㗎? 成日想搵番啲傳統馬仔。

珍珠宮

creambb 發表於 18-7-3 21:52
係呀,d餅賣得貴,又唔覺好好食

其實我覺得中伏添。 香蕉糕擺到硬哂仲開始有霉

翡翠宮

ChloeMa 發表於 18-7-3 22:20
應該係上次節目出街之後,就加到8蚊。 可能要畀廣告費啦,成本倍升嘛。

觀塘有邊一間馬仔好食㗎? 成 ...

唔知啱唔啱你, 其實我少食中式糕點,係我老公鍾意食, 佢話呢間似童年味道夠甜夠多糖,仲話而家坊間啲改良健康版極難食喎

子爵府

畀面勳章

可愛教主2 發表於 18-7-3 21:21
又8仙?嘩,一年都賣几次广告

係囉⋯⋯上次就馬仔,廣告來架咋大家咪信到十足

水晶宮

alicemic 發表於 18-7-3 22:35
唔知啱唔啱你, 其實我少食中式糕點,係我老公鍾意食, 佢話呢間似童年味道夠甜夠多糖,仲話而家坊間啲改 ...

Thank you! 一定會試!

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

kirstyau 發表於 18-7-3 21:49

親,你唔好誤會,嗰位jm講嘅係tvv幫8仙賣廣告,真係一年可以見佢講幾次唔同產品

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

但我住附近,雞仔餅真心好食,仔女勁like
[img align=right][/img]

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都鐘意食合桃酥.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ganbare 發表於 18-7-3 20:54
仲有雞仔餅都好好食,好「嚥un」
雞仔餅呢間好食定奇趣好食?

公爵府

畀面勳章

blackberry 發表於 18-7-3 22:04
JM唔係話你,話tbb

明白了,Thanks!

大宅

回覆樓主:

呢間d嘢越來越貴,個肥老細見好就加價,上次聽到佢話d花生都話賣貴d架啦 咁好賣

首頁

尾頁

跳至