自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB防敏心得分享勳章 熱血金章

newcook 發表於 18-7-26 16:07
會唔會有客用先? 唔好咁快入哂同事數

冇幾何有客到,但廁所日日都污糟

大宅

回覆樓主:

我公司女廁一樣蔚為奇觀,D人會踏上廁板有鞋印,紙巾筒上面有用左既護墊貼係上面,屎漬既位置,唔係正常人可以到達,M巾唔會包好,原條血淋淋灘開係垃圾桶方死你唔知佢幾多流量咁,原全唔明大家都唔係阿婆點解仲衰過公廁

珍珠宮

畀面勳章

之前間公司都係咁.
有屎係地tim

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

工作壓力大, 要發洩

子爵府

有時有D好離奇嘅位都搵到血跡

子爵府

親子王國15週年勳章

我公司都係, 明明個個女同事都會打扮, 望落都好企理, 但就係厠所會污漕過男厠.....

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 提子餅 的帖子

我公司有5個用一格女廁,全部都過30。有一個用到個廁所好污糟但又唔整返乾淨,
放完煙花d漬連廁版都有,座廁都唔用刷洗下(廁所有晒清潔用品)。

真心想講咁大個人話你又尷尬,成身名牌都襯唔起你咁無品啦。

大宅

BB防敏心得分享勳章 熱血金章

回覆樓主:

原來咁多jm公司嘅女廁咁得人驚

I'm not alone

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我做學校,教職員厠都系感,唔明點做得出

大宅

我公司大廈無清潔姨姨長駐,真心唔明點解d人要用到咁dirty, 日日返工都要用幾次廁所架啦,整污糟左米又係自己受返,keep乾淨d你好我好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我公司都係咁,有幾位同事仲要去完廁所唔洗手
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

陪月勳章

我公司都係﹐
全層都係自己友無得屈其他公司﹐
乜解救成日地下有廁紙﹐
點解用完D M 巾痴係有蓋垃圾桶面﹐
掉中D咪可以掉入去囉;

以前好D﹐
但哩一年D新同事手尾真係差D﹐
仲成日係廁格有尿味﹐
好似D男廁咁有陣除。

男爵府

回覆樓主:

大把女廁都係咁,好眉好貌,著到靚靚,咪又係同大媽一樣

珍珠宮

我公司如果有某啲國藉人士放假,個段時間廁所即刻乾淨晒

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 提子餅 的帖子

我公司個廁所好臭, 懷疑通風唔好
去親都要閉氣

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

提子餅 發表於 18-7-26 15:57
今日收到公司email,admin send出嚟俾所有女同事,提醒大家去廁所要顧己及人

我堅係唔明,公司女廁試過有 ...

x 2

伯爵府

回覆樓主:

睇完覺得自己好幸福 呢種事情我公司出現男廁,男同事試過投訴地下有屎

珍珠宮

回覆樓主:

我舊公司全層3個offices share3隔女廁,發覺某新後生女同事入職後成日有c蹟,清潔姐姐每次見到都破口大罵,之後佢quit左就即刻乾淨翻

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至