嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

男爵府

好媽媽勳章

一年了

08年我去BB展係想幫個friend的BB買衫仔,自已未有所以扮大肚.....点知一個月後就弄x成真了,啲朋友重笑我話更係BB展有好多BB精靈想找媽媽,見到我咁辛苦要扮就不如"來真"啦!!!
所以想有BB的朋友不防去行個轉,吸吓啲靈氣,再且有啲嘢真係幾平...但要格價先好出手!!
因為大會會有一本coupon係買ticket時派,唔想waste time同係啲有限量的免費用品派晒前攞到,去之前最好print定啲labels
大至上資料包括
媽媽名字:
電話:
地址:
Birthday
HKID no. (英文字母加頭4個數字)
BB due day
email address
好啦!
Happy shopping 啦!

大宅

Thanks,你真是有心!

原帖由 gurgur 於 09-4-7 23:59 發表
08年我去BB展係想幫個friend的BB買衫仔,自已未有所以扮大肚.....点知一個月後就弄x成真了,啲朋友重笑我話更係BB展有好多BB精靈想找媽媽,見到我咁辛苦要扮就不如"來真"啦!!!
所以想有BB的朋友不防去行個轉,吸吓啲靈氣,再 ...

大宅

但係好似話5月頭bk都會開bb用品展喎? 反而我想睇下呢個多唔多野賣or夠唔夠平

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

乜嘢係 bk 呀?

原帖由 jutaubing 於 09-4-9 12:12 發表
但係好似話5月頭bk都會開bb用品展喎? 反而我想睇下呢個多唔多野賣or夠唔夠平

大宅

Babykingdom!

洋房

據聞CHU CHU 代理商今年只會參展BK 個BB 展,而唔參加荷X8月BB展。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Spare 於 09-4-5 16:35 發表
「第17屆國際嬰兒、兒童用品博覽」暨「第21屆全港嬰兒慈善馬拉松爬行大賽」(香港會議展覽中心Hall 1)將在2009年8月7至9日舉行呀!

之前大住個肚去, 但又多人又迫, 都幾危險, 其實d野唔係好平只係多贈品sample, 所以自此之後都唔會去。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

BK有BB 展架咩?

別墅

BK BB 展會係邊度搞呀, 唔覺有廣告ge?

大宅

畀面勳章

bk bb展5月才會出廣告的, 今次係同"康宏理財"協辦, 因為我個朋友係convey 做, 佢地內部收到message 就話我知的

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

別墅

大宅

08年我去BB展join左間cordblood bank,係全年至平咖!其他就覺得Nuk steamer好平,但就買吳到其他野,因果時都無idea要買嘜!

大宅

D野其實真係ng係好平架,吉之鳥有時仲平過bb展!例如nuk.avent奶咀!

男爵府

通常bb車平唔平呢

複式洋房

我上年去o個陣都係大住個肚, 不過同老公一齊去! 我都好有收獲呀! 因為o個陣係諗住一次過買晒d o野! 因為多參展商ma! 一句講晒: 方便! 上年d o野都ok平呀!
各位mama, 本人覺得如果帶埋bb去就辛苦一d呀! 因為真係好多人呀! 上年我一早去, 都ok, 可以睇到好多野, 不過去到下午真係多人到不得了! 要走人呀! 要小心一下bb!
真係呀! 我上年去o個陣都有print定一d labels, 方便入bb會用, 唔駛waste time 去寫!

複式洋房

如果有五月個bb展知道詳情的話, 可唔可以通知一下我呀! thanks!
e-mail:
[email protected]

THANKS!

複式洋房

我都想知, 係咪真係有bk bb展!
可以唔洗等到八月咁耐! 又可以分開大量入貨!

別墅

原帖由 ~小彤~ 於 09-4-7 17:18 發表
thx~我今年都想湊埋個囡去, 係咪好多野都好平架?

d 野都平架, 但你會唔覺意買左好多你唔需要既野 呵呵
我之前bb床同尿片都係係果度訂,真係平過藥房啊, 但一次都要訂滿 300,元~ 果時 諗住佢都要長用, ma 訂左2箱囉

\haha 我今年都帶埋女女去參加爬行比賽~~

首頁

尾頁

跳至