自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

佢做之前冇徵求你同意,係唔尊重你,呢啲朋友唔可以深交

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主:

簡直搵你笨

珍珠宮

你最好叫你朋友唔會用你電話,有乜事你會好麻煩

男爵府

apelok 發表於 19-1-31 23:24
咁sms個code佢有冇問你攞? 通常要認証左acc先active
無比過佢啊…所以我收到個code時莫明奇妙,以為有人send錯,因為無寫係開fb,咁即係佢用唔到吧?如果真係佢真係好無聊,用我電話又無個認證。咁即佢咩都做唔到?

男爵府

Jasmine-4711 發表於 19-1-31 23:39
fb可用email登記,無須用手机。佢同賊冇分別,但冇騙你錢,警察唔會理。我會鬧佢一餐及叫佢用email 開fb。 ...
但我無比個sms code佢,佢應該登記唔成吧??我唔熟所以問。否則現實求其都好易知1個人的手提,咁咪個個都攞人地電話黎開?重點係我無比code佢佢應該搞唔成登記戶口吧?

男爵府

我會問下佢最後有無用到,有的話我會絕交

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

9999金 發表於 19-2-1 22:45
但我無比個sms code佢,佢應該登記唔成吧??我唔熟所以問。否則現實求其都好易知1個人的手提,咁咪個個都攞 ...

我唔識,我估佢登記唔成。除非佢hack埋你手机,乜都睇晒。佢唔問你拿code,但又告訴你佢開左fb想用這户口做打手,好唔明為何佢功虧一簣,用唔倒又唔問你要code。

用新email户都登記倒fb,佢玩邊科要用你手机号?

電話号是你真名登記的,你好易揹鑊。反而email 户冇得追查真正身份,佢又唔用。佢係好奸定好豬?

男爵府

Jasmine-4711 發表於 19-2-1 23:15

我唔識,我估佢登記唔成。除非佢hack埋你手机,乜都睇 ...
嗱,我估,佢同佢老細唔想或自己email ,同可能已經登記用左fb。咁咪用搵個人手提,咁我朋友就奉獻左我手提,但可能佢地唔知用手提要code認證。結果登入唔到?!(我唔熟fb,請大家知就講)咁咪放棄,同埋佢亦提過唔work,搵得幾個人的資料做打手啊…所以佢無問我攞,佢諗住不了了之,果日我地講起佢先自爆。咁我諗如果佢開唔成,我都無野好追究的,講真要一個人手提好易,佢認證唔到應該無事掛……否則咁易咪變成好多騙案

大宅

Ashleycorina 發表於 19-1-31 21:24
做朋友就坦白啦,咁樣我好多年前返香港玩,好朋友香港島某名校畢業,佢話佢d同學都好乖 ...

好過分

首頁

尾頁

跳至