自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

追追下都冇再追, 原來又禁左

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

北寄貝 發表於 19-4-27 15:32
緊接仙姐棒

唔通sell外國人工受孕?

子爵府

外地人工受孕?是否犯法這點。。。
會吾會有机會燒到3+1叔 三個孫事件?

男爵府

Tinkerbell 發表於 19-4-27 15:37

呢位jm想像力勁!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Lihoma 發表於 19-4-27 15:33
我都係當故仔睇咋

X2

禁止訪問

回覆樓主:

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

如果唔話比人知,有左返黎,人地點知係咪人工

珍珠宮

回覆樓主:

禁左啦?
雖然之後都覺得怪怪地,不過無諗過會禁喎~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

香港好似都有人工受孕,唔係犯法啩! 各位有錯請指正

你講3個孫事件,係代母,香港就唔得

水晶宮

北寄貝 發表於 19-4-27 15:28
我都係追到呢度。佢斯斯文文咁,唔似講粗口呀!所以先問下有無人知。

我覺得膠膠地佢個post

大宅

Lihoma 發表於 19-4-27 15:43

香港可以人工受孕,不可以選擇性別。

Lihoma    發表於 19-4-27 15:50
[img align=left]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20070117_7_BBD+is.png[/img]

彩鑽殿

香港有人工受孕但不可以揀性別,如果揀性別,變成要棄置女嬰胚胎

Lihoma    發表於 19-4-27 15:54

男爵府

pomanlife 發表於 19-4-27 15:51
香港有人工受孕但不可以揀性別,如果揀性別,變成要棄置女嬰胚胎

珍珠宮

回覆樓主:

個故仔好膠下,會唔會係返生户被捉?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我冇睇晒。我估她說的去外國人工受孕,係要保證生男仔。在有些國家,揀性別不是犯法,但在香港做就係犯法。

但唔似因咁封左,唔通係待查文章?她禁言定禁訪呀?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

禁訪喎!即時死亡,發生咩事?

伯爵府

pomanlife 發表於 19-4-27 15:17
未婚懷孕,陀女b,老公係圍村人,9962唔歡喜

唔係出左果post話奶奶而家話生女都好咩?我都無入去睇。咩樹被禁了?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

望過下,故事幾悶,無咩可觀性

伯爵府

vivibabyvivi 發表於 19-4-27 15:56
禁訪喎!即時死亡,發生咩事?

咁大鑊,永不超生?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ilovebb2019 發表於 19-4-27 15:58
咁大鑊,永不超生?

呢度最近咁手緊嘅?

首頁
12345...8

尾頁

跳至