時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

今日把口講會反思
之後繼續用TG回應

禁止訪問

侯爵府

[quote]laiman1002 發表於 19-11-25 13:45
7話:虛心聆聽,深刻反思,修補撕裂,強烈譴責,全力支持警隊!
次次都係哩幾句,唔出現都知佢up咩,佢直接 ...[/quote
佢反思到呢刻仲反思緊,仲唔係廢,收檔返鄉下啦!

只要堅持相信神 是愛我,為我捨己
《麥田裏的守望者》為世界貢獻了一個詞語:守望。教育不是管,也不是不管。在管與不管之間,有一個詞語叫“守望“。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

millennia 發表於 19-11-25 15:24
無可否認,林鄭政府係廢到爆炸!我極度不認同用破壞行為去爭取嘅一群,但坦白講我更討厭林鄭政府!所以我今 ...

認同。
我唔LIKE 黃C, 因為佢地成日講歪理。更加唔贊同暴力同破壞!
但我更不喜歡林鄭, 同埋某些防暴確實使用過份暴力!!!
事實上政府係出現了問題, 就係從來冇去解決問題。
身邊好多朋友, 叫我投建制, SORRY , 真係投唔落建制。
唔投建制,唔代表支持破壞。
我寧願佢地用其他方式表達對政府不滿。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

janetlam74 發表於 19-11-25 13:25
你 有面面對香港人嗎?見到你人唔似人,鬼唔似鬼
裡外不是人,誰聽你支笛!

建制俾7婆害死

公爵府

199707100304 發表於 19-11-25 15:33
認同。
我唔LIKE 黃C, 因為佢地成日講歪理。更加唔贊同暴力同破壞!
但我更不喜歡林鄭, 同埋某些防暴確實 ...

我都俾人鬧無立場,但我完全清楚自己做緊咩所以無理

首頁

尾頁

跳至