自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

樂樂小天使 發表於 19-12-17 20:51
好無助,我老公呢個月忽然性情大變,之前仲好地地,而家日日係屋企發癲,問我拎錢要賭,連個女都唔理,之前 ...
試下睇醫生同醫生講佢情況。之前睇電視有個case又係忽然性情大變,原來有腦瘤

大宅

2024年龍年勳章

好無助,我老公呢個月忽然性情大變,之前仲好地地,而家日日係屋企發癲,問我拎錢要賭,連個女都唔理,之前 ...
呢啲似鬼上身多啲

珍珠宮

beauty 發表於 19-12-17 21:03
佢可能欠落賭債,甚至借左大耳窿,日日還緊利息就不會好心情,咁佢無錢就想拎你d錢去番本,你問下佢啦 ...

我都覺得似係借左大耳窿。。。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

賭徒

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

開心吸收勳章

羅繞睛 發表於 19-12-17 22:08
試下睇醫生同醫生講佢情況。之前睇電視有個case又係忽然性情大變,原來有腦瘤
...

你講開好似係

琥珀宮

holt2072 發表於 19-12-17 21:52
不如去做下身體檢查,有案例證明有d人突然性情大變,係因為身體出現咗問題!
...

象牙宮

羅繞睛 發表於 19-12-17 22:08
...

Agreed.

男爵府

以前睇d片講, 比咗落降頭, 眼底會有條黑線... by the way, 我都buy上面jm講, 佢似係遇到某d事, 令至性情大變, 不如好好同佢傾下.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

發窮惡,賭瘾發作! 輸得唔甘心,成日諗住有得返身

珍珠宮

唔係嚇你

你最好準備定有個地方係老公唔知嘅可以同個囡去住.

如果冇, 寫定張list, 緊急情況帶d咩走, 衫褲鞋襪內衣褲, 一切身份証証明文件, 以前嘅學歷及工作証明, 小朋友嘅校服書本和日用品, 信用卡和現金

我親戚有個賭徒, 有一晚, 佢家人屋企半夜電話響, 有人同佢xxx借左錢, 做唔做擔保, 當然唔應承, 好彩有一個家人醒目, 馬上叫其他家人執必需品馬上離開. 不出所料, 幾個鐘頭之後, 賭徒被人押返屋企, 因為被押住, 賭徒用鎖匙自己開家門, 讓押送人一同進來!! 幸好之前其家人巳徹退離開.....

以上不是嚇你的, 全是真實, 你真的必需要準備一下, 特別是一個女人和女兒, 一定唔可以把以上的告訴老公

男爵府

忽然性情大變
1. 賭上癮
2. 有女人

男爵府

賭/毒都無得救。自私啲。執嘢走人啦。

珍珠宮

王國教室勳章

我朋友老公試過咁,最後係睇精神科醫生,係情緒病同精神問題,都成年至好返

水晶宮

回覆 樂樂小天使 的帖子

我信, 太老爺係VIETNAM時係大戶做生意, 又係有一次性情大變係咁飲酒, 連燒酒果D都要飲埋. 最尾過埋身, 听聞話係生意對手落降頭, 你知VIETNAM依D嘢架啦,去過大馬有依D都唔出奇, 不過我就唔係好識依D嘢, 要等高人解答.

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

真係識人係會過馬交幫人賭錢(揾錢生意)⋯

叫佢戒賭吧!「只有自己幫到自己」
珍惜 感恩
You got this!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

落降頭, 大多數係感情居多, 因為幫人落降頭費用都唔少.
而且澳門賭場唔需要落你降頭, 因為十賭九輸, 賭場贏硬的.

可能欠落大把賭債, 所以心情唔好, 首要...迫佢戒賭, 俾錢佢還都唔係辦法.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

別墅

牛年勳章

回覆 holt2072 的帖子

我都有甘覺得, 可以去CHECK下身體

珍珠宮

KTKTKT5 發表於 19-12-18 10:48
唔係嚇你

你最好準備定有個地方係老公唔知嘅可以同個囡去住.

咁入到去無哂人會點?
賭仔有冇比大耳窿斬手指?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

yurijm 發表於 19-12-18 11:38
咁入到去無哂人會點?
賭仔有冇比大耳窿斬手指?

唉,呢D,救佢又自己死。
唔救,又睇住佢死。

做老婆好慘.......

樓主,你真係捉佢戎睹啦。
如果佢唔肯,真係唯有棄船,帶埋個女走。
睹開既人,無底深潭,真係會累死你同個女。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

首頁

尾頁

跳至