自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hellomiki 發表於 19-12-30 23:14
係,估唔到佢做得幾自然細膩,好過千fa好多!

楊完全唔適合拍愛情片,做不到難捨難離的感覺。同意柏豪爱得真實、自然, 可能跟他愛老婆有關。

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

mrs_D 發表於 19-12-30 04:07
應該係。 但呢個橋段攞黎講。
大家咁多common friend, 會冇消息既? 筍sir 同會同Annie 姐講田田返左黎啦 ...

佢同劍雄咁多年夫妻,雖則男的極pk,但有咁多家庭手尾,6個月時間已可決心斬纜同癒傷。一份剛開始的戀情,6年完全失聯,又可以一見返一啲生外都無?

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

KennieCC 發表於 19-12-30 10:06
開頭認唔出的,係佳佳答佢嗰幾句野,佢就知係佳佳黎,因為嗰幾句野係oppa教佳佳講的

嗰幾句係「屙茄=ok」 ...

老婆笨,no problem

男爵府

irischowys 發表於 19-12-31 11:00
楊完全唔適合拍愛情片,做不到難捨難離的感覺。同意柏豪爱得真實、自然, 可能跟他愛老婆有關。
...

楊千嬅都唔係路
呢度一班真 C9 睇到 Oppa 對藍飛嘅舉動,
都一路睇,一邊甜笑,一齊流淚...
但係藍飛對 Oppa 都冇觸電 Feel,
聽到 Oppa 口甜舌滑,佢都目口目面

感覺上,佢都唔夠愛 Oppa,
頭幾集對劍雄仲 Sweet

珍珠宮

KennieCC 發表於 19-12-30 10:06
開頭認唔出的,係佳佳答佢嗰幾句野,佢就知係佳佳黎,因為嗰幾句野係oppa教佳佳講的

嗰幾句係「屙茄=ok」 ...

上面問,點解佳佳認到oppa 呀
我估屋企有 oppa 張相

珍珠宮

11B 發表於 19-12-31 11:10
佢同劍雄咁多年夫妻,雖則男的極pk,但有咁多家庭手尾,6個月時間已可決心斬纜同癒傷。一份剛開始的戀情, ...

個老公咁狠,掉下他們,乜都死心啦!不過六個月同 oppa 又快咗啲

伯爵府

好媽媽勳章

小星星1 發表於 20-1-11 08:53
個老公咁狠,掉下他們,乜都死心啦!不過六個月同 oppa 又快咗啲

六年仲要對應返劍雄同oppa係宏思的對話,劍雄話oppa要多六年先同佢平手,oppa話佢深信六年後佢會更喜歡飛飛。

首頁

尾頁

跳至