自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

TMC3012 發表於 20-2-23 14:47
咁搞笑講得咁詳細, 可能想比你知佢有樓掛

唔係呀,只係租架

琥珀宮

回覆樓主:

唔關事

子爵府

回覆樓主:

會唔會你諗得複雜咗?第一,佢俾既地址未必係真,,第二,就算係真,如果有個人同我講完佢既詳細地址,我根本未必會記得,第三,就算真係記得,都唔會無啦啦殺上去突襲啦,你又唔係佢邊個。。。所以我覺得男方其實係無咩特別意思地講咗自己既地址出嚟

至於你話講地址係咪=佢無另一半,絕對唔係!好多男人玩到出神入化,同一間屋三個女主人都得,唔好靠呢樣野去定義,靠你地之間既相處,了解會比較穩陣,定係有d 原因令你懷疑佢有另一半呢?

子爵府

世事無常 發表於 20-2-23 14:24
個男嘅好奇怪,最多咪講住邊區,無必要講詳細地址,佢帶你上去比你知就話啫。
...

同意,多數講地區,或者多人識既屋苑就可能講埋屋苑名,我住xx花園邊坐邊樓邊室架,好奇怪囉
好老實,比著我未係咁熟唔想知人咁多私隱,你up一次我唔會記得,反而覺得你講咁多野係咪有企圖

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wewanwan 發表於 20-2-23 10:27
比哂全地址,咩樓咩室都有

反而覺得好怪,使咩講我知呀,想我寄信佢?

Jessy    發表於 20-2-24 00:43

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

認真便輸了! 點解比full address? 叫外賣?你仲要中計諗咁耐! 呢D玩心計嘅男人比都唔要! 話之佢老豆係李生!
比我聽到我會串佢叫外賣呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我有朋友個仔係咁,一問佢住邊佢會一字不漏講哂! 因為佢係SEN ...驚佢蕩失路

海之風    發表於 20-2-23 17:00

伯爵府

畀面勳章

回覆 wewanwan 的帖子

咁又唔一定, 可能有兩個地方住, 例如阿爸阿媽屋企同老婆屋企呢.

禁止訪問

珍珠宮

唔會單單從呢樣嘢判斷佢好誠實/佢單身/佢對我有好感。有啲人本來就唔介意將自己啲嘢同人講的

珍珠宮

mameme 發表於 20-2-23 14:20
會花時間心思去思考呢個問題, 已經中招

冇錯

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

講得咁詳細

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

咁嘅諗法真係無知
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

子爵府

回覆樓主:

係呀,所以我都覺得好搞呢條友

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

月見草 發表於 20-2-23 14:29

我同學男友,帶埋我朋友上去見父母,我同學覺得係對的人,一 ...

同意,真係好現實。

自己個仔,結左婚都仲吾以㨂,何況未結婚?

我識一個男人,有兩個女朋友。

兩個都帶晒返屋企見父母,咁又點?

佢父母,絕對唔會爆佢大鑊。佢地只會話,自己個仔未㨂定啫。

佢地都會叫佢個仔快d㨂,但絕對唔會迫佢㨂。

兩個女朋友都唔知對方的存在。

珍珠宮

月見草 發表於 20-2-23 16:22
對好多男性父母嚟講,仔是可以風流的,因為男人會洩底

呢啲會有報應的
其實就係夾埋個仔周圍騙色

之前咪有個網絡紅人被爆又係咁
不停帶啲女仔見自己媽媽見家長
個媽媽又配合講到對個女仔印象好好
俾哂假希望
個仔就周圍騙色
早排呢位媽媽過咗身添。。。

公爵府

wewanwan 發表於 20-2-23 14:14
唔係囉,大家傾開住邊區,佢就好自動講哂
但係講埋幾樓邊室就好奇怪囉,你估送貨咩!

伯爵府

我朋友同個男仔拍拖,個男仔俾左地址佢,係某個大型私人屋苑。
我朋友有一日同我講覺得男友講大話,叫我陪佢去尋根究底,最後樓下保安話無呢個姓氏嘅人住喺度
之後質問個男人,個男人才承認,原來住喺隔離幾條街嘅公屋。
芭芭拉

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

靜觀其變,唔駛諗咁多。

首頁

尾頁

跳至