自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

陪月勳章

如果大量,可去carousell搵下,我早兩日見$1500有盒240個14.5cm日本牌子3防口罩,不過我慢左買唔到

今早就$560買到盒120個 14.5cm日本牌子3防口罩,仲要獨立包裝 我覺得好底

大宅

kikiboy 發表於 20-3-15 16:22

今日分店地址:(只限會員)

謝謝
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

侯爵府

好媽媽勳章

pizzapark 發表於 20-3-15 16:37
如果大量,可去carousell搵下,我早兩日見$1500有盒240個14.5cm日本牌子3防口罩,不過我慢左買唔到
...

$560有120個,重要有3防,真抵

公爵府

中童口罩,藥房係有,但包裝不明,買唔落手。sasa都有,平均13-14蚊一個。

子爵府

...

可否PM我邊個賣家我都想買,Thanks

侯爵府

karensee 發表於 20-3-15 16:30
我上FB買,食炒價,無辦法,我要返工,無時間排隊買,買夠6個月用量,

我見到facebook 2百至3百一盒50個都ok, 但有個賣5百蚊,寫明議價一律不回,真係嬲嬲地。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

...

嘩!你就好啦
我試過幾次,幾分鐘內即出offer唔問唔講價,都遲左

大宅

...

請問邊個牌子三防可以咁平買到?我買比亞女用三防全部都成$10/1個,搵唔到有邊d係三防但平d嘅牌子

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

點解要3防呢??其實PFE已經防到0.1um微粒,一般使用已經足夠。多個V又貴d,除非要去醫院/診所同高風險工作,就要高度預防,如個個要買到VFE,只會助長炒風

大宅

華妹妹 發表於 20-3-15 18:38
我見到facebook 2百至3百一盒50個都ok, 但有個賣5百蚊,寫明議價一律不回,真係嬲嬲地。
...

我好好彩,揾到3個賣家都好快回覆,又無甩底,其中一個賣家主力幫我揾小朋友口罩,有货即Call 我,好老實一次比一次貴,但齊曬3防,我一定要日本牌子,

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

CWB 有兒童 KF94 口罩,$18 個,但佢係一盒盒賣的。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2024勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

卓悅 $298 set 係中童 size 30個再加其他野,今日仲買到

侯爵府

陪月勳章

Charlotte_mom 發表於 20-3-15 18:46
嘩!你就好啦
我試過幾次,幾分鐘內即出offer唔問唔講價,都遲左

部分賣家唔係鬥快,係鬥方便,我多數覺得抵就pm問邊區即日交收,有時我會直接去佢屋企樓下交收

大宅

CYT0408 發表於 20-3-15 16:20
我見荃灣aeon 呢兩星期都keep住有口罩賣

方便可以早點過來排隊認購

請問係灣景aeon嗎?幾點及幾樓賣,thanks

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

little_stars 發表於 20-3-15 20:58
卓悅 $298 set 係中童 size 30個再加其他野,今日仲買到

呢個我戴比較適合

禁止訪問

男爵府

卓悅有女士/中童口罩套裝,旺角花園街成日都有貨,我前後已經買了5套。註:套裝for vip ,自己download app 或用微訊已經開到vip

大宅

kwan1981 發表於 20-3-15 15:35
有無人知邊比較多中童口罩買?為開學做准備

我上個禮拜見到屯門v city 有
其實係女裝但係日本碼比較細
佢話係中童用OK
298一盒50個大陸做日本牌子 好似仲有搓手液點 係套裝咁 賣出去

侯爵府

陪月勳章

Venusay1221 發表於 20-3-15 18:59
請問邊個牌子三防可以咁平買到?我買比亞女用三防全部都成$10/1個,搵唔到有邊d係三防但平d嘅牌子
...

Fitty 100個一盒,bmc 240個一盒,iris 120個一盒,presto 200個一盒,都見過除開@$5-7,不過要慢慢搵日日不定時搵

男爵府

august22 發表於 20-3-15 21:50
請問係灣景aeon嗎?幾點及幾樓賣,thanks

是的 灣景果間
幾點就唔知
我11點左右就排到出公園
你預一開門就派吧
賣運動用品果層
入面有精品化妝品果度

首頁

尾頁

跳至