自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

+3金熱血

回覆樓主:

孩子真係為左考生同學們唔考DSE。因為佢唔想因為人

1.去看不同試場今街上行幾個鐘
(佢已經做左一次,嚇了我14日)
2.多左個人坐試場9日

佢雖然已經考完另一個大學入學試,但佢本來想完整地完成中學生涯考埋DSE。但我覺得盡巿民責任,減少出外,所以做呢個決定。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都希望可以快D考完...佢地真係辛苦

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都係一個坐唔定嘅人(過度活躍),但我都好乖同3個仔留喺屋企,除左返工同買餸,我有個fd就日日出街,話都要生活,我話你就要生活,人地就唔使嘅,其實有好多人都喺屋企坐緊監,有邊個唔想去玩,忍下之後你想去邊都得啦,講完第日又出,仲話約我,我話你高危,唔好約我,同佢講得咁串,咁我同佢都fd,可以不留餘地咁話佢

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我都係咁諗,如果多啲人識咁諗就好

子爵府

希望順利開考

珍珠宮

chilleylok 發表於 20-4-11 10:35
我都係一個坐唔定嘅人(過度活躍),但我都好乖同3個仔留喺屋企,除左返工同買餸,我有個fd就日日出街,話 ...

你好好,希望一個推動一個,人人多留家,忍一排。
其實,大家唔肯忍一段短,就會長期拖住好難復元。
好多人心態好自私,以為人人留家,人人戴口罩,自己出街,自己唔戴口罩都冇問題。。。但自私人太多,結果變成攬炒。

子爵府

回覆樓主:

最慘啲人出街食飯郊遊就唔驚,一話要啲考生去考dse就又驚依樣又驚個樣又要政府負責

子爵府

chilleylok 發表於 20-4-11 10:35
我都係一個坐唔定嘅人(過度活躍),但我都好乖同3個仔留喺屋企,除左返工同買餸,我有個fd就日日出街,話 ...

咪等於家居隔離嘅人都係一句話都要生活,所以走咗出去囉

首頁

尾頁

跳至