自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

以前工廠版房師父同佢哋D老婆必問題
重有老公D朋友……心諗勁白痴既問題

大宅

cyyiu 發表於 20-5-17 15:52
唔覺

唔覺

大宅

ahpoo 發表於 20-5-17 16:01
問有沒有房子

我都聽過

男爵府

我帶佢哋去酒樓食飯,問我點解d侍應年紀咁大,話大陸都係後生女做。
去到我屋企問點解冇陽台嘅? 點晾衫呀?

侯爵府

KTKTKT5 發表於 20-5-17 16:00

咁好嘅, 我識嗰d問完一次又一次

重有行軍散、新加坡波士xx油、我買嗰隻消石素係德國!
買到老板都識晒我冚家

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

覺得d樓 (房)好細

珍珠宮

babynetnet 發表於 20-5-17 18:36
重有行軍散、新加坡波士xx油、我買嗰隻消石素係德國!
買到老板都識晒我冚家
...

係呀仲有行軍散我都唔記得左, 係咪德國消石素但產地又寫波蘭嘅, 總之好多我都未聽過佢哋都識, 好勁

仲有比較金價我又係答唔出, 因為佢哋想睇吓係咪香港平d, 會問香港金價幾錢一克, 我只係知一両萬幾蚊, 佢又話冇咁多, 我話單位唔同, 佢又話係按克計, 總之雞同鴨講

大宅

pomanlife 發表於 20-5-17 16:01
佢哋唔係鐘意問幾歲和搵幾多銀咩?

呢個係

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

eziznw 發表於 20-5-17 18:45
呢個係

同佢哋接觸一定比佢哋問過

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

KTKTKT5 發表於 20-5-17 15:48
你哋係咪成日見到明星㗎?

可能內地當紅明星係上海北京一線城市, 好難先見到明星. 因為佢哋覺得香港好細, ...

唔系成日,但都見過下咁啦

大宅

pomanlife 發表於 20-5-17 18:48
同佢哋接觸一定比佢哋問過

係,佢哋問得很直接添,即係時常會問的問題

瑪瑙宮

大廚勳章

可能內地當紅明星係上海北京一線城市, 好難先見到明星. 因為佢哋覺得香港好細, ...

我都幾多朋友係內地人。。冇人咁問過喎。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

eziznw 發表於 20-5-17 18:58
係,佢哋問得很直接添,即係時常會問的問題

我仲試過比佢哋問係公司有咩後台

男爵府

唔覺,舊時玩online game識超多女仔,冇人問過我。
大都係問化妝品,服飾,包包咩多

大宅

pomanlife 發表於 20-5-17 19:02
我仲試過比佢哋問係公司有咩後台

笑了,咁特別!

水晶宮

冇見過人咁問喎。

不過可能我識嗰啲唔係 18 22 少女,多係高薪厚職、周遊列國嗰種內地女仔。

水晶宮

好多大陸人鍾意問人幾錢人工

彩鑽殿

eziznw 發表於 20-5-17 19:07
笑了,咁特別!

可能佢係老闆親戚,見我哋講嘢又比較串,所以咁問個話

侯爵府

KTKTKT5 發表於 20-5-17 18:44

係呀仲有行軍散我都唔記得左, 係咪德國消石素但產地又寫波 ...

係!
足而問到你口啞
佢哋計依d好勁,又或者我哋一直唔為意!
我唔記得係咪波蘭
重有行軍散唔係用於紙盒上既用途,我又係忘記左用於咩~

珍珠宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 20-5-17 16:01
佢哋唔係鐘意問幾歲和搵幾多銀咩?

鍾意人問住邊、幾歲、咩職業、幾錢人工、幾多仔女、仔女讀邊間學校、考第幾

首頁

尾頁

跳至