自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

大陸拍戲多好多$

子爵府

cacandy 發表於 20-6-18 17:12
吳卓羲係節目《Tiger's talk》透露自己收藏40隻勞力士,另外有7架車。坊間仲報導佢3年供完一層樓,身家超過 ...

錯重點
我覺得佢重幾靚仔

水晶宮

chung_ma 發表於 20-6-18 17:44
唔怪之得咁多人想做名星,普通人一世都搵唔到

王祖藍做一季奔跑吧都有400萬人仔, 何況佢仲有其他綜藝, 難怪除左自己在比華利山有別墅外, 另一套比華利山套房俾個妹做嫁妝

水晶宮

回覆 chung_ma 的帖子

以唱K & 波仔冇學歷, 入娛圈係唯一出人頭地既機會

珍珠宮

回覆樓主:

只要有返祖國揾$,做明星full pay大有人在。

水晶宮

回覆 stagea 的帖子

波仔冇唱K咁早去國內, 咁佢係HK都搵唔少

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

chocolatebean 發表於 20-6-18 17:47
回覆 stagea 的帖子

波仔冇唱K咁早去國內, 咁佢係HK都搵唔少

佢有一排都好紅,野蠻奶奶,又識買磗頭。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

北上先係搵真銀
所以CCTV出手咁低都咁多人願意做,就係有左知名度就可以上去搵大$

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

個個北上發展都好似賺天文數字咁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

吳卓羲係節目《Tiger's talk》透露自己收藏40隻勞力士,另外有7架車。坊間仲報導佢3年供完一層樓,身家超過 ...
又唔奇,唔係甘多不實際人沖入娛樂圈

珍珠宮

上校車 發表於 20-6-18 17:46
王祖藍做一季奔跑吧都有400萬人仔, 何況佢仲有其他綜藝, 難怪除左自己在比華利山有別墅外, 另一套比華利 ...

做佢個妹

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

chung_ma 發表於 20-6-18 17:44
唔怪之得咁多人想做名星,普通人一世都搵唔到
紅就係,有幾多無名無姓......
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

咁佢都應該好辛苦既⋯
搵完返嚟,洗下⋯要平衡一下既

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

佢都唔算紅喎~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

象牙宮

回覆樓主:

tvb加埋北上賺人仔,差唔多啦!靚仔係著數d,至緊要肯捱

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

如果唔係當年個內地姐仔唔會咁進取啦!

公爵府

唔多唔少張馨予令佢內地知名道大增。

大宅

回覆樓主:

威廉陳係香港都買了幾層樓

珍珠宮

好叻仔

珍珠宮

好叻仔

首頁
12345...7

尾頁

跳至