自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

A8.akina 發表於 20-12-27 09:36
我小米用左8個月 义電壞 而家試蘇0牌 下期到貨

冇保養?

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

weiwei 發表於 20-12-27 09:57
唔知飛利浦 SpeedPro 好用嗎? thanks

呢隻我無睇呀
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

大宅

*dora* 發表於 20-12-27 09:58
咁開始用未?? 你買佢的原因??

用咗幾個月,so far 都ok,買原因係 sale 話呢隻好,見佢唔洗鑽牆,又唔係好重,原本想買 dyson

子爵府

牛年勳章

Melmel2004 發表於 20-12-27 10:17
用咗幾個月,so far 都ok,買原因係 sale 話呢隻好,見佢唔洗鑽牆,又唔係好重,原本想買 dyson
...

同你一樣, 想買部不用鑽牆, 全部配件可藏於機內. 長頭髮容易處理嗎??

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

mandy952 發表於 20-12-27 10:10
冇保養?

哈哈 唔見左收據
[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled7.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled8.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled6.jpg[/img]

大宅

*dora* 發表於 20-12-27 10:25
同你一樣, 想買部不用鑽牆, 全部配件可藏於機內. 長頭髮容易處理嗎??

好似6樓 jm 話齋,個吸頭卷住頭髮,要剪

男爵府

Happyaimee 發表於 20-12-26 22:07
唔好買。(但我係其他型號)

我兩年前買過,用一年就壞,攞去整,佢送過全新俾我,但都係用一年就壞。

見佢大減價心思思想買,好彩上黎望一望,見到你地嘅分享,都係再停一停、諗一諗(emoji)

別墅

我都係用咗一年就壞咗,好快冇電,個頭卷住啲頭髮每次都要清,好煩

子爵府

可以的話,吸塵買其他牌子啦,我買左1半已經壞鬼左啦~

首頁

尾頁

跳至