自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

我覺得同佢一齊係怨多過愛,所以而家種感覺好難受!一直都覺得佢已經唔存在係我生活里面,我都唔想再同佢打好關係,之前唔係冇傾過吖? 不過又打回原形!
不停哦佢咪又嫌煩,我已經好攰,晤想再去煩擾佢,佢可能到呢刻都五覺有危機出現, 不過我都唔想再去同佢傾啦,佢想點就點,比晒空間佢

大宅

TseU 發表於 20-7-26 02:46
大家有冇呢個經歷?對另一半已經冇愛既feel,但又繼續係埋一齊,係咪好難捱? 各有各節目,返到屋企大家又少 ...

我明你,因為我都係咁。不過我寧願獨身來照顧小朋友,唔想又跳去另一個氹。

大宅

琳琪媽媽 發表於 20-7-26 07:58
如果而家佢有第三者,你會著緊嗎?有感覺嗎?
之前,我同有你嘅情況,之後,問自己佢有第2個,你捨得嗎?
...

我覺得會係有種背叛感覺,會對我好唔公平!而唔會係特別著緊佢,唔捨得既感覺,我會晤開心,只係覺得佢同第二個一齊既話,我會當佢係賤人咁睇,衰男人一個!
會更加憎佢!同埋唔會比佢好過

侯爵府

回覆樓主:

如果唔係家暴同有第三者,就再努力一下,面對面傾唔到,試吓寫情信,一日寫一封,兩個人出去食吓飯,或者飯後拖佢手落街散吓步。

改變關係總要有一方主動,試吓先自己行出一步,對方真係完全唔回應先再諗分開。

子爵府

TseU 發表於 20-7-26 08:08
我覺得會係有種背叛感覺,會對我好唔公平!而唔會係特別著緊佢,唔捨得既感覺,我會晤開心,只係覺得佢同 ...

同樣道理,如果你揾新戀情,都會背負背叛全家既罪名。學樓上jm話齋,唔好由一個氹跳去另一個氹,除非你係愛情至上,冇愛情會死既女人,但我想講,背叛對老公同小朋友傷害極大。

大宅

我老公幾點返屋企食飯,返工忙啲咩,唔係99叫我問我真係唔想同老公有溝通,我唔知點解好唔想同老公講嘢,我冇打算會同佢好似情人咁方式相處,當冇咗呢個人係度我反而會開心啲,反正有同冇又係冇,好空虛,
對住佢更加想時間快啲過,已經唔係話想珍惜同佢相處時間,所以我好肯定對佢係冇曬愛。

伯爵府

jlin123 發表於 20-7-26 04:42
不如問下,如果佢大病,你願意照顧佢嗎?

Jm好嘢,呢個係直接測試對對方重有冇愛

大宅

因為佢只係顧自己事業,其他野已經唔重要,佢係一家之主可能咩既責任都重! 我理解!放假佢去搵Fd解悶解壓力我都理解,不過要擠小小時間出嚟係我哋身上都冇?咁真係講唔通,佢再咁落去係成頭家散晒,晤會融洽,
我做老婆既,唯一就係比晒自由佢,唔會係佢面前怨

大宅

laiyee6121 發表於 20-7-26 08:24
Jm好嘢,呢個係直接測試對對方重有冇愛

其實正如我丫仔病咗,丫媽病咗,你哋心情會係點?一樣道理,係親人既緊張,同愛又係晤同

伯爵府

TseU 發表於 20-7-26 08:30
其實正如我丫仔病咗,丫媽病咗,你哋心情會係點?一樣道理,係親人既緊張,同愛又係晤同
...

明白你的心情

水晶宮

回覆樓主:

你的小朋友係你親人,愛人與親人那1個高級別分到嗎?

當這個小小的親人生病,受傷你會緊張到發癲

愛人當有1天唔愛就找下1個,但小小的親人佢愛唔愛你,你都唔會唔要佢,因為你超愛佢,這愛凌駕於一切負面的感覺

老公是親人你已講明你好愛佢攞

相處要互動,山不來就我,我來就山!你覺得你們之間冇話題,就特登去制造,你覺得你們之間無共同興趣就特登去造,男人唔同女人,男人對晚餐食得飽就得,女人就多要求d, 唔可以過鹹唔可以太多肉又唔可以太素

男人回到家,安靜,乾淨,老婆煮飯這就滿足他在外的辛苦,女人要的係感覺,美言,煮餐飯都想人讚吓嗰隻就滿足

子爵府

我嗰位直頭當佢係租户

伯爵府

只有一人努力沒用 。我以前試過 忍了一年 拜拜 。反正垃圾一件 掉了不可惜 。孩子二歳和四歳 挨過了 現在已经高中

男爵府

拍拖時係咪好愛對方 ?

大宅

TseU 發表於 20-7-26 07:53
當初佢話同我生小朋友,講到會好照顧個b,我大仔由BB開始到而家已經4歲啦,老公完全忽略晒佢,bb時候佢只 ...

試吓主動話想同小朋友一齊參與他的活動。

大宅

TseU 發表於 20-7-26 07:53
當初佢話同我生小朋友,講到會好照顧個b,我大仔由BB開始到而家已經4歲啦,老公完全忽略晒佢,bb時候佢只 ...

似有第三者,小心。

水晶宮

大家有冇呢個經歷?對另一半已經冇愛既feel,但又繼續係埋一齊,係咪好難捱? 各有各節目,返到屋企大家又少 ...

香港生活壓力大,大家要體諒,試想C6要工作賺$,照顧-頭家不容易!

男爵府

我處境有啲似你,對c6已沒愛,佢只係我一個親人,但為了囝囝,我選擇同佢繼續一齊,他日我再忍不到,我唔會去搵新戀情,因已冇力氣及本錢了,我只會努力湊大湊好同教好阿囝。

大宅

shirley784 發表於 20-7-26 08:45
拍拖時係咪好愛對方 ?

係超愛,每時每刻都好想痴住一齊,唔可以拆開,一拆開直頭想喊,唔捨得既感覺,出街會拖實手仔,頭髮亂左會幫佢整返好,會突撃錫下佢面仔,會唔理人地目光,係上電梯位攬住大家,貼到實一實,個種感覺真係好甜,好幸福!
同埋會一得閒就同佢自拍下,大家會扮到好Q既表情,乜都玩一餐都已經好滿足,有時玩下煮飯仔,佢食晒我就好感動,覺得煮比自己愛既人真係好正! 會放下閃比人羨慕下! 同埋佢送咩比我都覺得係好中意,唔會嫌棄。
會傾好耐電話,傾到對方訓為止,會無聊乜都傾,唔覺悶。
會搵戲睇,佢就算唔岩睇都會陪我睇,好窩心。
會陪我行街睇3,即使行足一日佢唔會有怨言。
見到有我中意既野,貴都買比我。得閒製造驚喜比我,氹我開心!佢其實係個好識浪漫既人,拍拖個時係最有回憶,感覺到個個時期,大家既愛去到爆燈,乜都肯為對方!
但係結左婚有左小朋友先開始淡

侯爵府

做愛似被強 一係扮mary 會流唳

首頁
12345...13

尾頁

跳至