時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

HK2019 發表於 20-9-20 20:02
我路過..遠望Dinner哥.

其實佢宜家哩個行動,係 for 咩架呢?係想重啟條例,引導番果12個人唻?

男爵府

baby_chu 發表於 20-9-21 15:11
其實佢宜家哩個行動,係 for 咩架呢?係想重啟條例,引導番果12個人唻?
...
真係懷疑佢個腦有問題。
今日有人發起「元朗~南邊圍」示威活動,佢又傻吓傻吓咁去參與,不過現場得佢一個。
之後大家都應該知佢有乜後果。。。身份證,唔該。

子爵府

Shhhhh 發表於 20-9-21 18:58
真係懷疑佢個腦有問題。
今日有人發起「元朗~南邊圍」示威活動,佢又傻吓傻吓咁去參與,不過現場得佢一個。 ...

死唔斷氣佢老豆老母唔捉佢返屋企嘅?學生哥邊有咁多二千蚊罰款

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

winnielong 發表於 20-9-21 23:51
死唔斷氣佢老豆老母唔捉佢返屋企嘅?學生哥邊有咁多二千蚊罰款
...

Lunch哥是白卡人仕,17歲牛高馬,父母都攔佢唔住. 如鎖佢入房或鎖在家冇得出來,係非法禁固,未成年也可告父母,而且萬一火燭就出事.

班黄媒捧佢做“英雄”,
佢當然好想繼續做英雄.
佢認有ADHD,但有ADHD是冇白卡的,
但自閉症就有.而自閉症好多時有埋其他問題,如ADHD、學障等.

佢係被煽動及被利用,但佢有病,不是正常人,大家就放過佢啦.如冇人再影佢片或不再報導佢的新聞,我估佢覺得冇癮,到時先肯停.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

BK Milk勳章

Jasmine-4711 發表於 20-9-22 02:13
Lunch哥是白卡人仕,17歲牛高馬,父母都攔佢唔住. 如鎖佢入房或鎖在家冇得出來,係非法禁固,未成年也可告父母 ...

咪係, 冇人報導就冇癮架啦, 而家係傳媒想捧起佢? 警察方面搵兩,三個軍裝去"看守"吓佢就算啦

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至