自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

sau2005 發表於 20-9-29 15:01
我試過咁樣,我上次咁樣係因為其中一件冇貨,你逐樣試下睇下邊件冇貨先啦
...

剛剛檢查了,全部有貨,請問還有聽他方法嗎?

禁止訪問

珍珠宮

sau2005 發表於 20-9-28 21:13
我仔想買張A1 drawing board,上淘寶揾唔到呢款,有冇朋友能幫手或者用咩名可以找到?

...

9(emoji)fu置这段话€aShHcgPRjty€打開(emoji)τao寶(emoji)或掂击链街 https://m.tb.cn/h.4aBDJfg?sm=ddf27d 至瀏lan嘂..【A2磁性加大绘图板画图建筑师考试园林室内机械绘图便携式制图台】

7(emoji)fu致这段话$7eU2cgP8vh8$da開(emoji)ta0寶(emoji)或点几链街 https://m.tb.cn/h.VAm5dTC?sm=57c6a1 至流览器【A3绘图板带刻度建筑机械土木工程专业学生设计师手工画图板多功能制图工具套装塑料便携式制图板丁字尺a2画板】

水晶宮

theblue 發表於 20-9-29 15:09

剛剛檢查了,全部有貨,請問還有聽他方法嗎?

你的貨中有唔可以運嚟香港的物品,如膠水,口罩,雨傘,黑衫。。。。。。

男爵府

spikenard 發表於 20-10-1 21:15
你的貨中有唔可以運嚟香港的物品,如膠水,口罩,雨傘,黑衫。。。。。。
...

謝謝,問題解決了,原來真係樓上講嘅問題,倉存7件都唔得,謝謝2位解答

首頁

尾頁

跳至