自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

fatmousechai 發表於 20-11-6 21:45
哇你住嗰啲正好多啦,我都好想住ritz Carlton ah 住完記得分享吓呢
...

而家有特價所以先訂,仲可以免費upgrade海景房,你可以睇吓

https://flash-sales.buys.hk/the-ritz-carlton/html/limitedtimeoffer-checkout-zh.html

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Joey8 發表於 20-11-6 22:16
而家有特價所以先訂,仲可以免費upgrade海景房,你可以睇吓

https://flash-sales.buys.hk/the-ri ...

Hihi 謝謝你分享呀
海景套房可以入埋lounge 同2000 dining credits 又真係好抵喎,不過我暫時無唒假啦,最快出年三月先放,都係唔訂住,你住完記得分享吓呢(我無得住睇人住都開心㗎)

大宅

黎緊想住grand Hyatt,
2700包自助早餐晚餐
上次你去係咪好好食?定其他酒店好d?
Thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

wing1015 發表於 20-11-7 10:44
黎緊想住grand Hyatt,
2700包自助早餐晚餐
上次你去係咪好好食?定其他酒店好d?

上次住grand Hyatt 我覺得自助早晚餐都幾好食㗎,不過上次最喜歡它嘅lounge 喜歡飲酒嘅啱唒,不過房間普普通通唔算太特別,喜歡食buffet 可以考慮hotel icon 65 m2 套房包早午自助餐(加錢可轉晚飯)包埋lounge access 同泊車

子爵府

好正去咁多間用既錢都飛左一轉咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

fatmousechai 發表於 20-11-7 10:37
Hihi 謝謝你分享呀
海景套房可以入埋lounge 同2000 dining credits 又真係好抵喎,不過我暫時無唒假啦,最 ...

冇問題!不過我訂普通嗰款$2999,不過我book左出年一月先入住,到時會學你再分享出黎

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

pinky-peach 發表於 20-11-6 18:02
同問,好次個個月都住兩次咁呢間又邊度?

旺角Condis ?
呢間抵着又平又方便,club lounge 個吊椅用嚟打卡呃like好紅

珍珠宮

開心吸收勳章

fatmousechai 發表於 20-11-7 11:42
上次住grand Hyatt 我覺得自助早晚餐都幾好食㗎,不過上次最喜歡它嘅lounge 喜歡飲酒嘅啱唒,不過房間普普 ...

正喎,謝分享,mark底先

珍珠宮

peaceful~ 發表於 20-11-7 12:11
好正去咁多間用既錢都飛左一轉咁

住咗幾間後覺得係香港住酒店玩飲飲食食好方便,摼好多交通時間呢

珍珠宮

Joey8 發表於 20-11-7 12:28
冇問題!不過我訂普通嗰款$2999,不過我book左出年一月先入住,到時會學你再分享出黎
...

佢最普通嗰款房間都好大㗎,我如果有機會都想住呀,之前澳門Ritz Carlton 試過做買一送一優惠我訂咗,不過過唔到關無得去要cancel 呢

男爵府

好羨慕

珍珠宮

fatmousechai 發表於 20-11-7 14:12
佢最普通嗰款房間都好大㗎,我如果有機會都想住呀,之前澳門Ritz Carlton 試過做買一送一優惠我訂咗,不過 ...

澳門買一送一好抵呀!不過應該係因為疫情先咁平
我睇Toutuber介紹房都幾大,留響房hea下都應該幾舒服,同埋全世界都冇百幾樓既Ritz Carlton酒店(除左杜拜)
見$2999個價錢有$1300Credit又有早餐同免費upgrade海景房,覺得好抵,所以試吓。
不過我book左Tosca食飯,應該要補一倍錢

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

Joey8 發表於 20-11-7 15:56
澳門買一送一好抵呀!不過應該係因為疫情先咁平
我睇Toutuber介紹房都幾大,留響房hea下都應該幾 ...

我都book左$2999個隻,聖誕前一日住,upgrade去南中國海景房,仲book左Cafe 103自助晚餐,扣左餐卷當半價食一餐!好期待!

珍珠宮

alicewtw 發表於 20-11-7 16:11
我都book左$2999個隻,聖誕前一日住,upgrade去南中國海景房,仲book左Cafe 103自助晚餐,扣左餐卷當半價 ...

原來平安夜都可以
我book星期日、一,因為Tosca星期日先有嗰個free flow香檳lunch,食過幾次好好食,今次飲多左都唔怕,可以即刻上房瞓
自己晚餐我見食評唔得,淨係食過Lunch buffet,唔好食,W好食好多,所以冇訂buffet

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

Joey8 發表於 20-11-7 16:53
原來平安夜都可以
我book星期日、一,因為Tosca星期日先有嗰個free flow香檳lunch,食過幾次好 ...

聽你咁講我又再睇下其他餐廳先,thanks!

珍珠宮

alicewtw 發表於 20-11-7 17:07
聽你咁講我又再睇下其他餐廳先,thanks!

你可以睇吓食評再決定,各人口味不同

大宅

fatmousechai 發表於 20-11-7 11:42
上次住grand Hyatt 我覺得自助早晚餐都幾好食㗎,不過上次最喜歡它嘅lounge 喜歡飲酒嘅啱唒,不過房間普普 ...

因為AE卡Hyatt可減600.
所以想訂君悅試下

珍珠宮

Joey8 發表於 20-11-7 16:53
原來平安夜都可以
我book星期日、一,因為Tosca星期日先有嗰個free flow香檳lunch,食過幾次好 ...

Wow I like free flow Sunday brunch wow. 好啱我

珍珠宮

wing1015 發表於 20-11-7 17:59
因為AE卡Hyatt可減600.
所以想訂君悅試下

咁就試吓啦,佢service 同食物都唔錯㗎

珍珠宮

fatmousechai 發表於 20-11-7 22:49
Wow I like free flow Sunday brunch wow. 好啱我

咁一定啱你,Tosca啲野又好食

首頁

尾頁

跳至