自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

jomohappy 發表於 20-12-3 14:29
用 The point app 點餐,有優惠價,滿$90另減30

[/smiley

Sorry 減30 已完結,但重有 app 訂優惠價

水晶宮

子爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

海港: 龍蝦鮑魚2人餐$298 外賣價

子爵府

vlaine 發表於 20-12-4 10:35
問了,這樣回覆。是否不要問,直接用,就扣?

咁我之前兩晚是經理攪錯了?

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

金黑街矇 發表於 20-12-4 20:17
咁我之前兩晚是經理攪錯了?

我去之前打左去問都話唔可以減$100

子爵府

cherryma 發表於 20-12-5 22:34
我去之前打左去問都話唔可以減$100

我無啦啦著數左兩晚~
好可能係因為呢個餐係星期三新出,經理唔知頭唔知路

男爵府

kk2009 發表於 20-12-3 14:57
美心

子爵府

2024年龍年勳章 睛靈勳章

oceandeepsea 發表於 20-12-3 12:57
歡迎大家報料

我先敏華,11:30開始

翠河 / 明星

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

謝分享

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

由即日起大家樂將會喺晚上6點後全面提供外賣服務!(emoji)即日起下午5點後惠顧外賣滿$100並用八達通付款即享9折優惠

珊瑚宮

回覆樓主:

荃灣廣場
https://www.facebook.com/167663250761/posts/10159053881960762/

公爵府

❗❗外賣優惠驚喜限時登場 - 壽司盛7折起

即日起經網上訂購/到店訂購外賣自取壽司盛,可享兩大外賣自取優惠🍣:訂購雜錦三文魚壽司盛B(共14件),可享7折優惠價$83.3(原價$119),一次過有齊三文魚、炙燒辛辣三文魚腩同埋三文魚腩;訂購其餘外賣自取壽司盛都可享有8折🤩!🌟元気會員仲有專屬獨家優惠添🌟會員訂購任何壽司盛及聖誕盛可專享75折!驚喜優惠限時登場,優惠期有限,唔想後悔錯過優惠?咁仲唔快啲行動?!

條款及細則:
•優惠期有限,售完即止
•只適用於香港元気寿司分店
•優惠只適用於外賣自取及外賣自取網上訂購(堂食及第三方外賣平台不適用)
•優惠期內訂購外賣自取壽司盛可享8折;元気會員訂購外賣自取壽司盛及聖誕盛可享75折,聖誕盛優惠詳細請瀏覽https://order.genkisushi.com.hk/festive/tnc
•元気會員使用以上優惠時可使用「元気の賞分」,但有關之消費金額不可賺取「元気の賞分」
•不可與元気會員生日優惠、電子優惠券、現金券、其他優惠或折扣同時享用
•元氣壽司(香港)有限公司保留隨時更改使用條款及細則之權利而無需另行通知,如有任何爭議,元氣壽司(香港)有限公司保留最終之決定權

珊瑚宮

回覆樓主:

Whatsapp外賣專線,下單即送$50現金券,仲有霸王餐食?
限聚令再次收緊,晚上6點後就冇得堂食啦。D‧PARK為你哋準備咗一系列滋味餐單,星期一至日都有唔同選擇。而家只要經Whatsapp落單,消費滿指定金額同次數即可享以下禮遇:
1) 首次落單即送$50餐飲現金券*
2) 消費滿四次,可獲免費「驚喜霸王餐」1份 + $50餐飲現金券

抵食餐廳包括Chef's Stage Kitchen肉眼扒低至8折,鳥山名飯團便當配烏冬只需$50,南小館中式套餐$70起,hōmu by favilla豬鞍扒低至8折,Donut Cafe精選套餐更低至$59! 有得食有得拎,仲有咁多選擇及低至半價嘅餐單優惠

https://www.facebook.com/162944257068000/posts/4031326980229689/

子爵府

2024年龍年勳章

謝謝資訊

珊瑚宮

回覆樓主:

南記

外賣滿$80減$10

https://www.facebook.com/143677872324594/posts/5450005525025109/

珊瑚宮

回覆樓主:

譚仔三哥

外賣指定小食半價

https://www.facebook.com/124976487558631/posts/3684144021641842/

珊瑚宮

回覆樓主:

鳳城1954

https://www.facebook.com/162944257068000/posts/4047316005297453/

首頁

尾頁

跳至