自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

劉丹應該未有80,不過D動作神態好老

子爵府

回覆 chocolatebean 的帖子

唔會掛 我仲以為夾好做場娛樂咋 佢自己都知冇被提名啦

水晶宮

每個獎都實至名歸, 男配如果係徐榮攞埋就完美了!

水晶宮

Wongbuddy 發表於 21-1-11 14:42

唔會掛 我仲以為夾好做場娛樂咋 佢自己都知冇被提名啦 ...

佢應該搞亂左

好多人都將男喜同視帝提名搞亂

子爵府

咁樣真令演員尷尬

子爵府

回覆樓主:

馬講個得主係已婚、個名2個字、拍既係續集,胡就估係劉丹

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

vaniceda 發表於 21-1-11 14:35
我琴晚睇嘅係,馬德鐘同胡定欣不停閒談,但佢地提過嘅男藝員名,全部無份提名最受歡迎男角色,尤其係丹爺, ...

我有睇,頒之前講呢個講嗰個時,胡定欣提丹爺時,特別大聲隆重,令老人家錯覺以為宣布佢呱,丹爺企左起身添,之後鏡頭即轉

子爵府

2024年龍年勳章

cindy618 發表於 21-1-11 14:52
我有睇,頒之前講呢個講嗰個時,胡定欣提丹爺時,特別大聲隆重,令老人家錯覺以為宣布佢呱,丹爺企左起身 ...

exactly, 我覺得丹爺冇乜留心嘉賓講咩,其實似合緊眼瞓咁。點知突然聽到定欣好大聲提自己個名,就以為係自己攞獎,所以定欣覺得唔好意思,令佢誤會咗。

大宅

回覆樓主:

諗起n年前莫文蔚與王力宏頒獎典禮事件,更尷尬

水晶宮

cindy618 發表於 21-1-11 14:52
我有睇,頒之前講呢個講嗰個時,胡定欣提丹爺時,特別大聲隆重,令老人家錯覺以為宣布佢呱,丹爺企左起身 ...
係! 因為胡好大聲講, 丹爺以為叫自己

好在唔係發生 關心妍事件

水晶宮

chemlo0920 發表於 21-1-11 14:57
exactly, 我覺得丹爺冇乜留心嘉賓講咩,其實似合緊眼瞓咁。點知突然聽到定欣好大聲提自己個名,就以為係自 ...

諗起你講個畫面都笑C我

珍珠宮

回覆樓主:

有網民話好心胡夜媽媽唔好攪個老人家,我好同意,咁大年紀坐到咁夜已經唔簡單,仲要俾人玩

水晶宮

smallb2011 發表於 21-1-11 14:52
馬講個得主係已婚、個名2個字、拍既係續集,胡就估係劉丹

唔係呀! 馬話2個字係講群組 - 結婚群組, 續集群集, 高齡群組...之後胡就突然好大聲叫 '丹爺', 丹爺就企起身, 同事拍晒手掌配合

馬就即刻解圍話'佢都覺得係有機會', 之後就話睇提名名單, 成個畫面 DEAD SIR 左幾秒

大宅

chocolatebean 發表於 21-1-11 14:58
係! 因為胡好大聲講, 丹爺以為叫自己

好在唔係發生 關心妍事件

關心妍呢個真係好經典

子爵府

牛年勳章

cheung2000 發表於 21-1-11 15:05
有網民話好心胡夜媽媽唔好攪個老人家,我好同意,咁大年紀坐到咁夜已經唔簡單,仲要俾人玩
...

係囉,老人家有時冇理咁多野,聽到大聲叫自己個名咪起身囉,搞到咁尷尬
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vaniceda 發表於 21-1-11 14:35
我琴晚睇嘅係,馬德鐘同胡定欣不停閒談,但佢地提過嘅男藝員名,全部無份提名最受歡迎男角色,尤其係丹爺, ...
胡定欣咪9588囉... 講埋d無謂嘢搞到老人家
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

Tomkate 發表於 21-1-11 15:18
係囉,老人家有時冇理咁多野,聽到大聲叫自己個名咪起身囉,搞到咁尷尬
...
同張振朗都冇關, 搞到張仲要同丹爺講句唔好意思

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

chemlo0920 發表於 21-1-11 14:57
exactly, 我覺得丹爺冇乜留心嘉賓講咩,其實似合緊眼瞓咁。點知突然聽到定欣好大聲提自己個名,就以為係自 ...

似訓著左

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cheung2000 發表於 21-1-11 15:05
...
咪係囉... 胡定欣真係多鬼餘
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

回覆樓主:

胡定欣咁大聲講丹爺,令佢誤會自己得獎,場面有點尷尬

首頁

尾頁

跳至