潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-2-6 08:45
上個月買咗幾件春夏新裝+ scarf同終於都買返對等咗好耐嘅FW2020twilly,連牛牛利是封都攞埋,但其實個心仲 ...

全部都係精品恭喜JM,件top你著得好靚

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

隔住果mon睇住jm買都好開心。
work hard PLAY hard

公爵府

Gorgeous

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

回覆 ChristyHayden 的帖子

Very nice

大宅

ChristyHayden 發表於 21-2-6 08:45
上個月買咗幾件春夏新裝+ scarf同終於都買返對等咗好耐嘅FW2020twilly,連牛牛利是封都攞埋,但其實個心仲 ...

佢嘅衫真心買吾下去,呢軟勁似亞媽穿果d衫,娘左D,如果有肉千其吾好穿

珍珠宮

伯爵府

FATFATBO 發表於 21-2-6 10:27
嘩 好可愛 好想要

小飛馬好得意,應該會好愛歡迎。我儲咗20隻馬仔左右,本來已同SA講在Rodeo方面我收手喇,點知2021會出小飛馬,搞到我又收唔到手添

伯爵府

wonglwy 發表於 21-2-7 05:42
佢嘅衫真心買吾下去,呢軟勁似亞媽穿果d衫,娘左D,如果有肉千其吾好穿

多謝jm細心的提醒
H的RTW真係唔係個個款都著到,其實H d衫咁多年嚟就算有d幾靚的設計,我都係得個睇字架咋,因為我個style一向都carry唔到H的RTW。不過今季少在地出淺色d、soft d的顏色,呢方面就啱晒我,而且有幾款的pattern望落仲有d似lace或車厘子的拼圖,都係我的style,所以咁多年嚟終於第一次入手H的RTW,仲一買就5件
我已經係媽媽級,小朋友都不再係BB,無得扮細個,再加上工作性質及職級的關係,所以都可以開始著得成熟少少。

wcpcelia    發表於 21-2-8 10:20

伯爵府

xoxonphy 發表於 21-2-6 10:32
上次去都見到呢2條twilly 最後買左左邊個條,好中意佢個patten
...

呢2個款的twilly上個月已經有好多jm分享過了,我等到今個月先買到呢~

伯爵府

Ms_Phoebe 發表於 21-2-6 12:08
全部都好靚,特別係件top 同條rose gold necklace

條頸鏈的嗰個系列,我之前買咗耳環同介子的,好襯斯文衫,而隻介子個牌仔又有得搖吓搖吓,斯文得嚟又幾得意。
條頸鏈我之前都想買嚟襯埋一set,但都一直無返貨,所以嗰日返貨的項目中有我鍾意的top、twilly同頸鏈,SA就即刻通知我過去。

伯爵府

yauyaucc 發表於 21-2-6 12:52
小飛馬幾錢

雜誌上無寫價錢,SA就話要等香港有貨先可以答實我,所以要睇吓有無VIP jm已經收到風或收到實物,可以同大家分享一吓個價錢。

伯爵府

vinvillali 發表於 21-2-6 13:12
Twilly 好靚呀!我都叫咗SA 留意小飛馬. 希望大家一齊收到好消息

今季twilly好多粉色系列,啱晒鍾意粉色的jm。
希望大家都快d接到小飛馬,咁就又可以開個小飛馬party一齊開心share

伯爵府

mosjessica 發表於 21-2-6 14:48
Jm入手樣樣都係精選,全部都咁靚

H的items真係各花入各眼架咋,有jm會覺得值得買,又有好似樓上jm咁覺得不堪入目買唔落手。不過我咁多年嚟對H的RTW只係得個睇字,今季終於有d fancy少少的pattern可以買到,可以感受吓之前見大家入手RTW的嗰種開心。

伯爵府

marronc 發表於 21-2-6 15:41
全部都係精品恭喜JM,件top你著得好靚

件top本身的design有d lace pattern的感覺,係幾靚的。不過樓上jm溫馨提醒我話H的RTW似阿媽著嗰d衫買唔落手,咁我可能要檢討下點先可以著得好睇d喇

伯爵府

jenniferK 發表於 21-2-6 16:58
隔住果mon睇住jm買都好開心。

近嚟香港、九龍兩邊的舖都密密返貨中,大家都有靚靚收穫,多咗開心share的post,希望大家都繼續成功接到心頭好返屋企。

別墅

我覺得H啲衫好襟睇呀,依件top好靚呀,我有諗過買長袖,不過已經冇我size. 我想問下短袖係咪都係100% cashmere? 謝謝

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-2-7 11:16
H的items真係各花入各眼架咋,有jm會覺得值得買,又有好似樓上jm咁覺得不堪入目買唔落手。不過我咁多年嚟 ...

我好有肉地所以RTW我都仲未可以著到 不過就買咗2件平價poncho 被下

伯爵府

Fattabgab 發表於 21-2-7 12:02
我覺得H啲衫好襟睇呀,依件top好靚呀,我有諗過買長袖,不過已經冇我size. 我想問下短袖係咪都係100% cash ...

今年有出fancy少少的pattern及soft colour,我先至有機會著到H的RTW,多多指教~
呢件係100% cashmere,好柔軟,一d都無拮肉,SA提我好多次記得唔好放落洗衣機。
長袖我都想買,但無貨,短袖喺依家呢d天氣著其實好ok,昨天著出街時覺得剛剛好,入商場都唔洗披scarf。

首頁

尾頁

跳至