夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

回覆樓主:

女人心死咗好難返轉頭,真心講,我同我啲 ex 分咗手,都有如釋重負我感覺,反而覺得好 relax,好開心, 覺得應該早點分手。
無事唔會分手 / 離婚,決定咗又何苦要回頭? 佢已經簽咗名,等兩年,就可以單方面提出。做錯咗唔緊要,男人有時好難,抵受誘惑,兩年又真係太耐,對下一個好啲就得啦。Move on 啦。

茶類愛好者    發表於 21-3-15 17:16

洋房

CoiCoi 發表於 21-3-13 22:37
多數男人俾人發現多數都係話好後悔,自己一手破壞原本穩定既生活,因為老婆變左親情,有激情覺得刺激,但 ...

我唔會話激情,是純粹為性,因為太太忙,少行埋。當然絕對唔喺出軌理由。是我自私。是老婆發現的。

洋房

ch14kwok 發表於 21-3-13 22:53
我都同意jm咁講,睇到我眼突,老婆唔發現會繼續偷情,樓主冇諗過你老婆俾你呃左兩年,講幾句後悔咁就可以 ...

男人真喺可以將性同愛分開。我沒藉口,是我錯

子爵府

回覆樓主:

算把啦 放生太太 祝福佢遇到更好既男人
而樓主呢刻話咩唔搵過個講下咪算 玩過番尋味 多p呀 g呀 小心生性病呀

洋房

farm712 發表於 21-3-13 23:17
女人心死咗好難返轉頭,真心講,我同我啲 ex 分咗手,都有如釋重負我感覺,反而覺得好 relax,好開心, 覺得 ...

唔會有下一個,太多回憶,放唔低,太內疚。

洋房

bobo88hk 發表於 21-3-13 23:46
算把啦 放生太太 祝福佢遇到更好既男人
而樓主呢刻話咩唔搵過個講下咪算 玩過番尋味 多p呀 g呀 小心生性病 ...

明白其他人點睇我,真心明白

大宅

我係女人,但我明白樓主感受。好似Sammi同老鼠安咁,要個雙方諗得通,女人有好深體會先能夠原諒到老公,如果未去到個境界,就算你地唔離婚,個關係都唔會開心!所以樓主盡左力就不必再挽留,尊重你老婆決定。

洋房

pig1991 發表於 21-3-13 23:57
我係女人,但我明白樓主感受。好似Sammi同老鼠安咁,要個雙方諗得通,女人有好深體會先能夠原諒到老公,如 ...

我無逼佢,只是在周圍盡力照顧佢同d仔,等佢可以休息多d,挨過傷痛。但我知佢好辛苦,我真係想再行近d,可以補救。真的做什麼都無用?

大宅

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 23:43
我唔會話激情,是純粹為性,因為太太忙,少行埋。當然絕對唔喺出軌理由。是我自私。是老婆發現的。
...

太太忙都唔係一個理由,多數出軌原因不外乎性生活不配合或者直頭無感情,最恐怖係你講可以同一個唔鍾意既女人上床上足兩年幾,被發現至即斷,太太捉到後悔即斷到,太太捉唔到繼續上床,對兩個女人都自私,每個人其實都要為自己做既錯去負責,聽到都覺得難受,我諗你太太一定一定好難過,算喇,你唔好再害人,你最鍾意個個只有自己咋,你做返好爸爸同安排佢地有穩定生活就算喇,你唔值再佢老公,記住機會唔一定有,如果第日再遇到另一個做返好自己喇。

複式洋房

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 23:43
...

請問你老婆點發現?

複式洋房

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 21:28
我是2孩之爸爸,我愛太太同仔,用心工作,數年前因生活壓力大和有方便的機會,和同事出軌了。我好似痴咗線 ...

你係想你太太原諒你既,你就簽紙,放過佢啦!
你有你繼續吸毒,佢有佢過新生活!
女人對呢樣野好絕情,比在我,會日日響到諗你同出面個女人呢兩年搞埋一齊既畫面,冇可能原諒到你!

茶類愛好者    發表於 21-3-15 17:35

大宅

KittyMelody1 發表於 21-3-13 22:45
就憑你呢句"我相信會繼續",已經沒有原諒的理由 ,仲要係同一個你跟本唔鐘意既女人出軌,純貪新鮮定刺激? ...

同意。到而家仲答得出無發現還會繼續,聽到都唔覺得係咩真心悔改。
同個女人一齊兩年但又完全無愛過?自己做錯又話個女人係隨便的人,令人有種推卸責任感覺。
我係佢太太都不會原諒

洋房

buibui1123 發表於 21-3-14 01:08
同意。到而家仲答得出無發現還會繼續,聽到都唔覺得係咩真心悔改。
同個女人一齊兩年但又完全無愛過?自己 ...

我無推卸責任,我覺得自己衰到最衰。我意思話我相信當時無被發現,我根本無醒到,兩年都無停,我諗我會繼續。當然現在醒了,比我再間,我死都唔會背叛太太。但我知後悔太遲。

男爵府

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 21:28
我是2孩之爸爸,我愛太太同仔,用心工作,數年前因生活壓力大和有方便的機會,和同事出軌了。我好似痴咗線 ...

我欣賞你上來要求解決及好認真希望老婆回心轉意。好似樓下JM.話齋全部錢,GPS所有嘢都等你老婆掌管,同埋你要做多啲嘢希望佢感受到, 定是報告行蹤如果同朋友食飯需要發相

男爵府

既然簽咗紙如果做好多嘢老婆都唔會原諒你你比贍養費做一個好爸爸唔翻應該做嘅責任作補償。

大宅

New_Mama_2008 發表於 21-3-14 01:14
我無推卸責任,我覺得自己衰到最衰。我意思話我相信當時無被發現,我根本無醒到,兩年都無停,我諗我會繼 ...

你同事應該知你有家室,仲要係公司搞呢樣野,隨時份工都無埋,唔只家庭,真想知道當初點解你無諗清楚無猶豫過去做錯事

子爵府

buibui1123 發表於 21-3-14 01:08
同個女人一齊兩年但又完全無愛過?自己 ...
用"吸毒"來形容自己既不能自拔,感覺樓主呢兩年其實好享受呢種純發洩性愛既關係,食足兩年幾免費雞,只係俾老婆發現才識停,樓主好自私,希望老婆一句原諒就可以重生咁享受家庭溫暖,老婆呢?一行埋就諗起自己老公插個唔鐘意既女人插足兩年再搞自己,果種嘔心既刺痛你明白嗎?夫妻關係已經由你既不忠開始而變左質,女人對呢樣野可以好執著,由其事你老婆係初戀嫁俾你。。。。

洋房

CoiCoi 發表於 21-3-14 01:31
你同事應該知你有家室,仲要係公司搞呢樣野,隨時份工都無埋,唔只家庭,真想知道當初點解你無諗清楚無猶 ...

無腦,自私,唔成熟。我覺得當時真喺好低能。我都好睇唔起自己。男人連自己家庭都保護唔到,真喺失敗。

子爵府

New_Mama_2008 發表於 21-3-14 01:40
無腦,自私,唔成熟。我覺得當時真喺好低能。我都好睇唔起自己。男人連自己家庭都保護唔到,真喺失敗。
...
你仲未講點俾老婆發現出軌喎。。。

大宅

New_Mama_2008 發表於 21-3-14 01:40
...

其實由頭到尾都係你一手破壞,根本唔使人保護,我唔明係你主動先定俾人誘惑先,仲要同事,而家斷左你都會見到面,一陣又毒引發

首頁
12345...8

尾頁

跳至