自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

直接叫佢帶bra
其實而家好多bra都好舒服,唔明點解唔帶,入面空蕩蕩,啲衫磨下磨下又痕又唔舒服,仲衰! 而且有男人,有乜可能唔帶,除非係自己老公就話啫!

公爵府

我個姐姐入職時已經話過佢知我有咩要求,包括在家衣著,所以姐姐都好守規矩。

你朋友個case,就直接同佢講唔可以咁,話唔接受唔戴bra。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

牛牛牛牛 發表於 21-3-22 11:10
有個朋友最近呻,話佢個姐姐近排喺屋企唔戴BAR,屋企有62、C6同個仔,朋友要靠佢打點頭家同睇住個仔,煩緊 ...
可能唔夠錢買呀,出花園街買打比佢用

大宅

牛年勳章

一定要戴啦

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

叫佢莊重啲,尊重家裏有其他人時不可以不戴 bra

伯爵府

回覆樓主:

同佢講要戴Bra,香港無佢哋國家咁open

子爵府

EMILY03 發表於 21-3-22 11:35
你番工會唔會唔帶bra? 有咩難為情唔敢講

我之前有同事真係唔戴,淨係用乳貼
無人話過佢

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

姐姐新黎既? 點解只係"近排"先唔戴? 定其實佢一路都唔戴只係依家熱左所以覺眼左?

如果一路都有戴, 近排唔戴, 小心佢有古惑....

大宅

屋企咁多男人梗係要即刻直接同佢講啦

珍珠宮

虎到金來勳章

daijuju 發表於 21-3-22 11:17
接受唔到,jm們公司返工唔帶bra又得唔得

路過,有一年夏天,我真係見到有個女同事著吊帶背心仲要突晒點,我O晒咀

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

比著我會直接講佢知屋企有幾個男人,最好戴番bar做嘢
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個人一定會直接講

子爵府

有個朋友最近呻,話佢個姐姐近排喺屋企唔戴BAR,屋企有62、C6同個仔,朋友要靠佢打點頭家同睇住個仔,煩緊 ...

買件背心底衫叫佢著系入面

珍珠宮

2024年龍年勳章

goo_littlebb 發表於 21-3-22 15:53
姐姐新黎既? 點解只係"近排"先唔戴? 定其實佢一路都唔戴只係依家熱左所以覺眼左?

如果一路都有戴, 近排唔 ...

同問,姐姐做左幾耐?最近先唔戴?
係咪想做女主人?

開工衫:
厚身防水圍裙俾佢
高圓領t shirt

琥珀宮

直接同佢講,大家女人有咩問題呢

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

goo_littlebb 發表於 21-3-22 15:53

如果一路都有戴, 近排唔 ...

嚟咗半年左右,真係近排先見佢飛釘喎

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

牛牛牛牛 發表於 21-3-22 17:11
嚟咗半年左右,真係近排先見佢飛釘喎

半年前都未開始凍......

大家女人, 拉佢埋一邊叫佢著返, 唔聽話就byebye得啦.

男爵府

我會直接同佢講,我屋企有男性,不可以唔戴Bra

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

直接同佢講

珍珠宮

當然叫佢帶返啦 仲要話畀佢知呢度唔係佢屋企 係佢工作的地方

首頁

尾頁

跳至