自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

yan12345678 發表於 21-5-16 15:11
已擺十日,有10蚊息

我啱啱都開左

子爵府

2024年龍年勳章

koalalee88 發表於 21-5-16 15:13
我啱啱都開左

我現在仲玩緊佢嗰個轉數快,唔知點解用螞蟻銀行個活期戶口轉去中銀冇問題,但由中銀轉去螞蟻銀行就唔得,只可以轉入支付寶,然後由支付寶轉返落螞蟻銀行,區晒頭

男爵府

yan12345678 發表於 21-5-16 15:16
我現在仲玩緊佢嗰個轉數快,唔知點解用螞蟻銀行個活期戶口轉去中銀冇問題,但由中銀轉去螞蟻銀行就唔得, ...

我仲學習緊 係咪要去中銀搞個授權

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yan12345678 發表於 21-5-16 15:16
我現在仲玩緊佢嗰個轉數快,唔知點解用螞蟻銀行個活期戶口轉去中銀冇問題,但由中銀轉去螞蟻銀行就唔得, ...

喺螞蟻戶口拎個fps id, 用fps. no 轉

放下自在

子爵府

2024年龍年勳章

cattz288 發表於 21-5-16 20:34
喺螞蟻戶口拎個fps id, 用fps. no 轉

其他銀行又冇問題喎,係中銀轉唔到螞蟻銀行,不過都算啦,我最多將中銀轉去另一個銀行戶口再直接轉去螞蟻銀行就OK

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yan12345678 發表於 21-5-16 20:47
其他銀行又冇問題喎,係中銀轉唔到螞蟻銀行,不過都算啦,我最多將中銀轉去另一個銀行戶口再直接轉去螞蟻 ...

可以轉喎!你係咪漏打左#753? 因為copy ac no後都要自己入
放下自在

大宅

kaka-bb 發表於 21-5-16 12:35
螞蟻銀行喺轉出嗰度set返金額, 因為預設係$0

感謝分享,我一直都扣否到優惠券

首頁

尾頁

跳至